2777
2789
عنوان

چرا شکم سر و صدا میکنه؟!!

144 بازدید | 15 پست

بچه ها من همیشه این مشکل رو داشتم، وقتی میشینم یه سر و صداهایی شکمم دارن که گاهی صداش بلنده گاهی نیست. خیلی اذیتم میکنه مخصوصا جاهایی که سکوت باشه میترسم صدا کنه. اینم بگم از گرسنگی نیست، چون بیشتر تازه بعد از خوردن صبحونه اینجوری میشم. شاید مربوط به هضم غذاست اما زیاده و مدام صدا میکنه، کسی راهی میدونه؟

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1

منم پریود میشم اینحوریم حتی الان که باردارم وقت پریودم بازم نفخ دارم نمیدونم چیه والا

خدایا مرررسی نمیدونم چطوری تشکر کنم ازت دستای پسر کوچولومو صحیح و سالم  بذار تو دستام  دوستت دارم    پسرم و همسرم عاشقانه دوستتون دارم

عروسیه

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیاه دانه آسیاب کن بریز تو عسل صبح قبل صبحانه یه قاشق چایخوری بخور خیلی موثره

راست میگی عزیزم؟ باید امتحان کنم

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1

باردار اگر هستی نه ولی در حال عادی سیاه دونه با عسل بخور

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سیاه دانه آسیاب کن بریز تو عسل صبح قبل صبحانه یه قاشق چایخوری بخور خیلی موثره

عزیز سیاه دانه آسیاب کرده رو نباید زیاد نگه داشت باید همون موقع خورد

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
عزیز سیاه دانه آسیاب کرده رو نباید زیاد نگه داشت باید همون موقع خورد

اگه با عسل قاطی شه انگار مشکلی نداره. بدون عسل نباید زیاد نگه داشت

نه باردار نیستم

پس بخور حتما خوب میشی

اگه با عسل قاطی شه انگار مشکلی نداره. بدون عسل نباید زیاد نگه داشت

نمیدونم والا

گاهی یه فنجون قهوه کارسازه مخصوصا اگر حبوبات خورده باشی    

نه نفخ ندارم، سر و صداست، نفخ هم یه موقعهایی هست، ولی سر و صدای الکیه بیشتر