2777
2789
عنوان

متخصص تو رنگ مو و حنا

1434 بازدید | 21 پست

موهام مش و رنگ بوده و باز رنگ زدم روشون کلن چند رنگه. حالا اگه بخام حنابذارم موهامو یک دست میشه؟واینکه رنگش ضایع ک نمیشه الان تقریبا بلوند تیره هست قهوه ای. میخام دیگه ب این زودیارنگ نکنم. خیلی آسیب دیدن ولی ازدورنگ شدنش بدم میاد میخام باحنا یکدست کنم و یکمم ترمیم شه شاید باحنا.  میشه بنظرتون؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

منم موهام رنگ قهوای متوسط روشن بود..حنا گذاشتم نارنجی یواش دراومد  

شوهرم میگف مثل پیرزنا شدی  

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات
منم موهام رنگ قهوای متوسط روشن بود..حنا گذاشتم نارنجی یواش دراومد     شوهرم میگف مثل پ ...

خخ. یعنی نارنجی شد زشت شد یاخوشت اومد؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه باحنا میخای که قهوه ای شه با وسمه قاطیش کن تا نارنجی نشه یکمم قهوه بریز داخلش دوبارم بزن که یه د ...

عزیزم ببخشید وسمه نمیدونم چیه

وسمه هم یه گیاهه مث حنا فقط موهارو مشکی میکنه اونم پودر که میکنن شبیه حناست عطاری بگید خودش میده بهت ...

ممنون

استارتر جان ی سوال.من موهامو شرابی کردم ولی رنگ حنا شده بود.دوساعت پیش دکلره گذاشتم بعد نیم ساعت شستم شده نارنجی .الان اگه بخام N ۱۰ بذارم بنظرت چ رنگی میشه ؟؟تو رو خدا جوابمو بده فردا میخایم بریم شهرستان عروسی.

کسی چه میداند.... شاید یاسین قلب قرآن همان یاحسین است اما بی سر....                            
خخ. یعنی نارنجی شد زشت شد یاخوشت اومد؟

جالب بود ولی دوس نداشتم😄

توروخدابرای زودتر حل شدن مشکل پدرومادرم دعا کنید مادرم روی خوش زندگیرو ببینه خدایا قربونت بشم    خیلی خوشحال میشم انشالله ک خواسته دلتون با صلاح خدا یکی بشه دوستای نی نی سایتی❤عاشق قلبای مهربونتونم❤💜خدایا شکر همه نعمت هات
استارتر جان ی سوال.من موهامو شرابی کردم ولی رنگ حنا شده بود.دوساعت پیش دکلره گذاشتم بعد نیم ساعت شست ...

عزیزم منم دقیق نمیدونم فقط چون شرابی گذاشتی فک کنم رنگای دیگه نمیگیره N10هم خیلی روشنه و فک نکنم تغبیر زیادی بکنه کاش میرفتی ارایشگاه. ولی بنظرم ی رنگ تیره تربذار مث N5, یا۶. بازم دقیق نمیدونم

عطاری ها دارن...قاطی حنا باید بکنی..که حنا نارنجی نشه و قهوه تیره بشه..حنا رو هم با آب داغ خیس ...

😘😘😗

ولی من شنیدم وسمه باعث سردرد و دندون درد میشه زیاد بمونه روسر...به نظرتون واسه موقه بارداری ضرر داره ازش استفاده کنیم؟ رنگ که نمیشه کرد تو دوران حاملگی.این همه مو سفیدم که دارم😭

ولی من شنیدم وسمه باعث سردرد و دندون درد میشه زیاد بمونه روسر...به نظرتون واسه موقه بارداری ضرر داره ...

تو نت سرچ کن گلم. منم چیزی نمیدونم. ماه چندمته؟ توسه ماهه دوم فک نکنم ضرری داشته باشه ی رنگ تیره بذاری

تو نت سرچ کن گلم. منم چیزی نمیدونم. ماه چندمته؟ توسه ماهه دوم فک نکنم ضرری داشته باشه ی رنگ تیره بذا ...

حامله نیستم....پسرم ۶ سالشه..تا چن سال دیگه نمیخام...ولی از الان غصه ی اون نه ماااااه رو میخورم با این همه مو سفیییید😣😣😣😣😣😣