2777
2789
عنوان

من حااالم بده کمکم کنید 😢😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 30 پست

من دوبار زایمان طبیعی کردم هردوبار با آمپول فشار

دفعه اول کیسه آبم پاره شده بود دفعه دوم باید اورژانسی دوهفته زودتر زایمان نیکردم

یه سری کارها هست بهت میگم انجام بده زایمانتو راحتتر میکنه

اللهم عجل لولیک الفرج♥️نذر ظهور صلوات🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دردای من وحشتناک بود اما همین ک بچه بدنیااومد انگار من اون ادم چن ثانیه پیش نبودم.خیلی سرحال وعالی ...

بعد زایمان بخیه ها اذیت نمیکرد

راحت میتونسی بشینی بخابی

اخه جای حساسی بخیه میخوره😐

من دوبار زایمان طبیعی کردم هردوبار با آمپول فشار دفعه اول کیسه آبم پاره شده بود دفعه دوم باید اورژا ...

یکی دمکرده گیاه بومادران ؛خوردنش یک هفته مانده به زایمان باعث میشه بدن نرم بشه و درد زایمان کمتر بشه
عرق کاسنی و عرق بهارنارنج هم به همین منظور
و شربت خاکشیر

سزارین بده

شجاع باش و طبیعی زایمان کن.... 

من سزارینی بودم همه چی خوب بود

اما بخاطر امپول بی حسی نمیتونم زیاد بایستم کمر درد میگیرم

ازطرفی درد سر و گردن مدت به مدت میگیرم.... 

چیز دیگه ای که خیلی اذیتم کرد این بود نمبتونستم به طفل معصومم روزای اول خوب رسیدگی کنم بخاطر جای عمل

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💖😍😘
یکی دمکرده گیاه بومادران ؛خوردنش یک هفته مانده به زایمان باعث میشه بدن نرم بشه و درد زایمان کمتر بشه ...

زمان شروع دردها؛
شربت زعفران عسل ؛ موقعی که دردها فاصله شان منظم شد در بیمارستان مصرف شود.باعث میشه سریع چهاردرد برسه

دمکرده بابونه و سیاهدانه که با عسل شیرین شده. باعث کاهش درد زایمان و ولادت آسان انسان میشه.یک قاشق هم کافیه

مخلوط یک عدد زرده سفت شده تخم مرغ که پودر شده با یک لیوان شیر که با عسل شیرین شده(جهت زیاد شدن زور و کاهش تعداد بخیه) بعد از شربت زعفران و شروع چهار درد مصرف شود

نسخه آیت الله ضیایی جهت زایمان آسان

زمان شروع دردها؛ شربت زعفران عسل ؛ موقعی که دردها فاصله شان منظم شد در بیمارستان مصرف شود.باعث میشه ...

اینا رو آماده کن هروقت خواستی بری با خودت ببر واقعا تاثیر گذاره

سوره انشقاق و قدر و توحید زایمان رو راحت میکنن

همینطور نادعلی و دعای یستشیر

به خدا توکل کن ان شاالله زایمانت راحت و سلامت باشه

وای خدا یعنی ممکنه منم با امپول باز نشه 😭😭😭

نترس بابا همه ک مثل هم نیستن ب خدا توکل کن بعضی ها خوش زا هستن و زود زایمان میکنن انشالله تو اینجوری هستی

بچه هام نفس هامـــ♥

موقع دردات گل گاوزبون دم کن بخور نزدیکی داشته باش دهانه رحمت زود بازمیشه...وحتماموقع زایمان درخواست گاز بی دردی بده خیلی تاثیرداره..ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی 

وقتی دردت شدید میشه برات اکسیژن میارن توی دم اکسیژنو حسابی توی ریه هات پرکن توی بازدم هرگز داد و فریاد نکن بلکه با قدر هوا رو بده بیرون واقعا طاقتتو زیاد میکنه اینکار