2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین😢😢😢

130 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها. من 22 هفته و 6 روزمه ده روزه کمردرد و ترشحات شدید دارم امروز رفتم دکترم احتمال داد کیسه آبم سوراخ باشه چون ترشحاتم آبکیه و غلیظ نیست😭😭😭😭 گفت یا دهانه رحمت نارسایی داره یا کیسه آبت سوراخه. برام سونو اورژانسی نوشت فردا باید برم. هم معمولی که اگه مشکل داشت باید واژینالم انجام بدم. گفت اگه کیسه آبت باشه نی نی نمی مونه دارم سکته می کنم. توروخدا اگ تجربه ای دارین بگین.

میگن با ازدواج دینتون کامل میشه...اینو نمی دونم ولی میدونم با دختردار شدن خوشبختیتون کامل می شه❤❤❤

توکل به خدا.

استرس نداشته باش که بدترین چیزه.

استراحت مطلقه مطلق بکن. ان شالله که خیره

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
توکل به خدا. استرس نداشته باش که بدترین چیزه. استراحت مطلقه مطلق بکن. ان شالله که خیره

اگه چیزی بشه میمیرم😢😢😢توروخدا دعام کن عزیزم

میگن با ازدواج دینتون کامل میشه...اینو نمی دونم ولی میدونم با دختردار شدن خوشبختیتون کامل می شه❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه چیزی بشه میمیرم😢😢😢توروخدا دعام کن عزیزم

اینطوری نکن.

خدا خودش نگه می داره

غصه بخوری و استرس داشته باشی همه چی بدتر می شه.

ان شالله فردا تاپیک می زنی و میگی همه چی به خیر گذشت.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
عزیزم فرقشون رو باید متوجه بشی اب کیسه رقیقه دقیقا مثل اب ولی ترشح غلیظه مثل سفیده تخم مرغ انشاال ...

فدات شم تقریبا ده روزه دارم یه روز قشنگ گلاب ب روت وسط پاهام خیس شد. شورتمو هر دو ساعت باید عوض کنم از بس نمدار میشه بیشتر وقتا رقیقه دقیق مثل آب ولی گاهی اوقات غلیظم میشه. ایشالله جفتمون و همه مادرا با خیال راحت و ب موقع زایمان کنن. چه دردی سراغت اومده؟ یعنی چند هفتته؟

فدات شم تقریبا ده روزه دارم یه روز قشنگ گلاب ب روت وسط پاهام خیس شد. شورتمو هر دو ساعت باید عوض کنم ...

شاید ادراره؟ الان دیگه به مثانه فشار میاد

الان استرس نداشته باش که از همه چی بدتره

واقعا خیلی حال بدیه کاملا درکت میکنم من که نمیتونم جلوی اشکام روبگیرم

انقباض شدید دارم و هفته ۲۳ام معاینه کردن گفتن وارد کانال زایمان نشده ولی احتمالش هست ...

شاید ادراره؟ الان دیگه به مثانه فشار میاد الان استرس نداشته باش که از همه چی بدتره واقعا خیلی حال ...

ایشالله ک به حق خانوم فاطمه زهرا هیچی نمیشه و با استراحت تا 38 هفته نی نی خوشگل تو دلت بمونه بعد دنیا بیاد. من زیر دلمم گاهی سفت میشه بهم آمپول پرولوتون داد هفته ای یه دونه بزنم. اولی رو زدم و قرص ایزوپرین داده ک هر 8 ساعت بخورم منم رفتم تو 23 هفته.

اینطوری نکن. خدا خودش نگه می داره غصه بخوری و استرس داشته باشی همه چی بدتر می شه. ان شالله فردا ت ...

ایشالله. امیدم ب خودشه و خودش این نی نی ناخواسته مهمون من شد می ترسم واسه ناشکری اولش خدا امتحان سخت ازم بگیره.

ایشالله. امیدم ب خودشه و خودش این نی نی ناخواسته مهمون من شد می ترسم واسه ناشکری اولش خدا امتحان سخت ...

نه ان شالله.

خدا با ما لجبازی و عناد نداره که. منتقم هم نیست.

رحمان و رحیم و کریمه. بهش توکل کن.

نه ان شالله. خدا با ما لجبازی و عناد نداره که. منتقم هم نیست. رحمان و رحیم و کریمه. بهش توکل کن.

ایشالله توکلم به خودشه

عزیزم. نگرانتم.  سونو رفتی اینجا بیا بگو

سلام گلم ممنون از نگرانیت. بله رفتم کیسه آبم سوراخ بود ولی چون زود فهمیدم آب زیادی از دست ندادم. توصیه پزشکم: رعایت بهداشت_استراحت مطلق_مصرف مایعات و هندونه زیاد و آمپول و قرصم ک باید مصرف بشه تا ایشالله نی نی سالم و ب موقع دنیا بیاد

سلام گلم ممنون از نگرانیت. بله رفتم کیسه آبم سوراخ بود ولی چون زود فهمیدم آب زیادی از دست ندادم. توص ...

خب خدا رو شکر.

ان شالله به سلامت بدنیا بیاد.