سلام بچه ها. من 22 هفته و 6 روزمه ده روزه کمردرد و ترشحات شدید دارم امروز رفتم دکترم احتمال داد کیسه آبم سوراخ باشه چون ترشحاتم آبکیه و غلیظ نیست😭😭😭😭 گفت یا دهانه رحمت نارسایی داره یا کیسه آبت سوراخه. برام سونو اورژانسی نوشت فردا باید برم. هم معمولی که اگه مشکل داشت باید واژینالم انجام بدم. گفت اگه کیسه آبت باشه نی نی نمی مونه دارم سکته می کنم. توروخدا اگ تجربه ای دارین بگین.
میگن با ازدواج دینتون کامل میشه...اینو نمی دونم ولی میدونم با دختردار شدن خوشبختیتون کامل می شه❤❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم فرقشون رو باید متوجه بشی اب کیسه رقیقه دقیقا مثل اب ولی ترشح غلیظه مثل سفیده تخم مرغ انشاال ...
فدات شم تقریبا ده روزه دارم یه روز قشنگ گلاب ب روت وسط پاهام خیس شد. شورتمو هر دو ساعت باید عوض کنم از بس نمدار میشه بیشتر وقتا رقیقه دقیق مثل آب ولی گاهی اوقات غلیظم میشه. ایشالله جفتمون و همه مادرا با خیال راحت و ب موقع زایمان کنن. چه دردی سراغت اومده؟ یعنی چند هفتته؟
میگن با ازدواج دینتون کامل میشه...اینو نمی دونم ولی میدونم با دختردار شدن خوشبختیتون کامل می شه❤❤❤
شاید ادراره؟ الان دیگه به مثانه فشار میاد الان استرس نداشته باش که از همه چی بدتره واقعا خیلی حال ...
ایشالله ک به حق خانوم فاطمه زهرا هیچی نمیشه و با استراحت تا 38 هفته نی نی خوشگل تو دلت بمونه بعد دنیا بیاد. من زیر دلمم گاهی سفت میشه بهم آمپول پرولوتون داد هفته ای یه دونه بزنم. اولی رو زدم و قرص ایزوپرین داده ک هر 8 ساعت بخورم منم رفتم تو 23 هفته.
سلام گلم ممنون از نگرانیت. بله رفتم کیسه آبم سوراخ بود ولی چون زود فهمیدم آب زیادی از دست ندادم. توصیه پزشکم: رعایت بهداشت_استراحت مطلق_مصرف مایعات و هندونه زیاد و آمپول و قرصم ک باید مصرف بشه تا ایشالله نی نی سالم و ب موقع دنیا بیاد