2777
2789

سلام بچها ماهانه چقدر پول تو جیبی از شوهر یا پدرتون میگیرین

و باهاش چکار میکنین

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵

۲۰۰

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کل حقوق و پس انداز شوهرم مستقیم تو کارت من میاد.بنده خدا از من پول میگیره.ماهه ماه

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

قبلا هر چی میخواستم برام کارت به کارت میکرد منم یه قسمتیش رو پس انداز میکردم و آخر سال طلا میخریدم

الان کارت حقوقش رو داده دستم و تا خرج میکنم براش اس ام اس میره. البته چیزی نمیگه ولی دیگه نمیشه طلا خرید!😒😒😒

💕 دنیام دخترمه 💕
پول تو جیبی مال بچگیه عزیزم.‌ شوهر که وظیفه داره پول بده. خود من کارت شوهرم رو برمیدارم میرم خرید 😁 ...

خوش بحالت

واسه خودت چی میخری؟؟؟

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵
پدرت زن نمیخواد😂😂

توروحت😂😂😂

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐