2777
2789
فرمول خاصی داره؟

ببين اگه اظهارنامه مالياتي رو به موقع بفرستي كمتر ٢١٦ ميليون ريال كه معافه اما اگه بيشتر باشه ١٥٪؜ تا ٢٥٪؜ مازاد تو طبقه بندي اداره ماليات بهش تعلق ميگيره

مثلا ميگن مازاد از ٢١٦ تا ٥٠٠ (١٥٪؜) ٥٠٠ تا ١ ميليارد ريال (٢٠٪؜) و بالاي ١ ميليارد ريال ٢٥٪؜

البته اين نرخ ها سالانه تعيين ميشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببين اگه اظهارنامه مالياتي رو به موقع بفرستي كمتر ٢١٦ ميليون ريال كه معافه اما اگه بيشتر باشه ١٥٪؜ ت ...

وای مرسی فداتشم😙😙 فردا امتحان دارم استاد هم اینارو درس نداده

ببين تو اين سوال چون ٦٠ ميليون هزينه تاييد نشده پس سود شركت ميشه ١٦٠ ميليون كه ٢٢.٥٪؜ شده ماليات

ولي تا اونجا كه من ميدونم نرخ ماليات اشخاص حقوقي ٢٥٪؜ هست شايد سال ٩٥  ٢٢.٥٪؜ بوده

من يه ٥ سال ديگه كار نميكنم قانون هاي جديد رو نميدونم

ايشالله كه درست راهنمايي كرده باشم

ببين تو اين سوال چون ٦٠ ميليون هزينه تاييد نشده پس سود شركت ميشه ١٦٠ ميليون كه ٢٢.٥٪؜ شده ماليات ول ...

تو هر سال یدونه از این سوال هست هر کدومم ی درصد جدا دارن اصلا سر در نمیارم

ببين اگه اظهارنامه مالياتي رو به موقع بفرستي كمتر ٢١٦ ميليون ريال كه معافه اما اگه بيشتر باشه ١٥٪؜ ت ...

ببين ايني كه گفتم مال اشخاص حقيقي بود

ولي اشخاص حقوقي مثل همين سوال يه درصد دارن كه من ميدونم ٢٥٪؜ هست با اين حساب گزينه ٣ درسته

ولي باز ميگم من خيلي وقته كار نكردم ممكنه اشتباه كنم 

اميدوارم كمكي كرده باشم

تو هر سال یدونه از این سوال هست هر کدومم ی درصد جدا دارن اصلا سر در نمیارم

مثلا اين براي اشخاص حقيقي در سال ٩٥ اعلام شده شركت ها و اشخاص حقوقي رو پيدا نكردم

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه در اصلاحیه قانون مالیات‌های مستقیم که از سال 95 اجرایی می‌شود، به منظور رعایت حقوق مودیان و ایجاد فضای رقابتی، نرخ‌های مالیاتی اشخاص حقیقی (ماده 131 قانون) کاهش یافته است، اظهارداشت: در قانون فعلی این نرخ‌ها در 5 طبقه از 15درصد تا 35درصد تقسیم بندی شده که در قانون جدید به 3طبقه از 15درصد تا 25درصد کاهش یافته‌است؛ بدین صورت که در طبقه اول درآمد تا 3 میلیون تومان با نرخ 15درصد محاسبه می‌شد که در قانون جدید درآمد تا 50 میلیون تومان با نرخ 15درصد محاسبه می‌شود.

وی ادامه داد: در طبقه دوم قانون فعلی درآمد از 3 تا 10 میلیون تومان با نرخ 20 درصد محاسبه می‌شد که در قانون جدید درآمد تا 100 میلیون تومان نسبت با مازاد 50میلیون تومان با نرخ 20 درصد محاسبه می‌شود. به عبارتی محاسبات مالیات در دو طبقه اصلاحیه قانون با تمام 4 طبقه قانون فعلی مطابقت می‌کند.

تقوی نژاد تصریح کرد: در طبقه سوم نیز نسبت به مازاد 100میلیون تومان درآمد به نرخ 25 درصد محاسبه می‌شود که این نرخ در قانون فعلی 35درصد است.

مثلا اين براي اشخاص حقيقي در سال ٩٥ اعلام شده شركت ها و اشخاص حقوقي رو پيدا نكردم رئیس کل سازمان ام ...

تو نمونه سوالای قبلی بود برای شرکتهای بورسی 22.5%

برای شرکت های غیر بورسی 25% 

مرسی عزیزم😙😙

ممیز مالیاتی هر مقدار از هزینه ها رو که قبول نکنه به همون اندازه به سود اضافه میشن
مالیات شرکت های غیر بورسی 25درصد سود خالص و مالیات شرکت های در بورس 22.5درصد
100میلیون سود بود و 60میلیون رو برگشت داده پس سود میشه 160میلیون که اگهضرب در 22.5درصد بشه جواب 36میلیون میشه

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
مرسی  عزیزم ولی دیگ لیسانسمم گرفتم تموم شد😂

خدا قوت
اما سوال بود جواب دادم دیگه
ولی چقدر دیر جواب دادم پس خخخخخ

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
اره تقریبا ی سال دیر😂 مرسی بازم🙌

خیلی دیر بود پس خخخخ
دیگه مردها و حسابی فکرا درگیر
اصن تاریخ رو دقت نکردم