2777
2789

روز اولی اومد خواستگاریم گفت مادرم تمام زندگیمه خواهر و برادر مجردم ازدواج کنن باید با مادرم زندگی کنی,من احمق جدی نگرفتم,همیشه واسه من مادر مادر میکنه,الان چند وقته میگم بریم مسافرت میگه مرخصی ندارم ماشینمون هم خوب نیست(پرایدِ) اینم بگم که راه دوریم حالا امشب میگه هفته دیگه میخام برم شهرمون میگم تو که مرخصی نداشتی?میگه واسه مادرم دارم,حالا ۱ماه پیش مادرشو دیده,جالبه من ویار داشتم یه مدت رفتم شهرمون بعد تعطیلی عید فطر بهش گفتم بیا دنبالم نیومد با این که چند روز تعطیلی بود اونوقت مک با شکم حامله با یکی از دوستاش برگشتم اما الان میخاد بره,بهش میگم بهت گفتم مرخصی بگیر بریم مسافرت میگی مرخصی ندارم اما برا مامانت داری,۲ساله مسافرت نرفتیم دلم پوسید تو خونه,میگه از این به بعد هم نمیریم,چقدر بدبختم که هیچ ارزشی براش ندارم,میگه من میرم تو خاستی بیا خاستی نیا,اصلا براش مهم نیست من با شکم حامله چند روز تنها باشم,بهش گفتم میام ولی پشیمون شدم نمیرم همراش,کاش این چند روزی نیست یه بلایی سر من و بچه تو شکمم بیاد این ادم بسه

بابا دلتنگتم....

برادر شوهر من همین جوریه و خداروشکر زن نگرفته 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بدم ازاین مردای مامانی میاد،، رو مخن بدجور

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

😫😫😫

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم