2777
2789
عنوان

کادو تولد به شوهرم

159 بازدید | 16 پست

من قبلا سر کار میرفتم اما الان چند وقته نمیرم. چند روز دیگه ام تولد شوهرمه اگه از پولای خودش براش کادو بخرم که ضایعه اس؟؟ چیکار کنم 

از مامانمم روم نمیشه پول بگیرم اما اگه بخوام میده بهم 

از طرفی هم شهریور داریم میریم مسافرت خارج باید دلار بخریم دلم نمیاد پول الکی خرج کنم 

نمیدونم چه کنم 

شما اول بگید پول از کجا بیارم بعد بگید چی بخرم

بنظرم یچیز مناسبو ارزون بخر در حد۱۰۰تومن

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خودش 

بگو لازم دارم میخوام واسه خودم لباس بخرم پول بده با اون کادو براش بخر😐

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

من یه پیرهن مردونه خوشگل براش میخرم. چند روز دیگه تولد شوهرمه  عاشق لباس و ساعته  

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
پول همسر چیه؟ شما سر کار هم برید ایشون باید نفقه به شما بدن! 

اره اون قبول دارم خودشم قبول داره و کارتشم دست منه اما پول ها رو میخوایم دلار بخریم برای مسافرت ضایعه اس من واسه کادو از روش بردارم 

از خودش  بگو لازم دارم میخوام واسه خودم لباس بخرم پول بده با اون کادو براش بخر😐

اون کلا کارتش دست منه اما مثلا میپرسه چیا خریدی 

خب چی بخرم که نه زیاد گرون باشه نه ارزون؟ 

۱۰۰ تومن هیچی نمیدن دیگه 

چرا نمیدن؟!

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
خب پیشنهاد بدین 

لباس
کیف دستی کوچیک
شلوار
عینک دودی
ست کیف پول و کمربند و ...

اگه کارش با نوشتن زیاده: روان نویس یا خودنویس که اسم و فامیل رو روش حک کنی

ریش تراش و لوازم مردونه برای زدن موهای زايد بینی و گوش