بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
عزیزم به روحی استارتر گیر دادی...روی درسته...بله تو محاوره میگن روحی...ولی خودتم غلط املایی داری صیقلی...نه ثیقلی....فکر کنم با ثقیل به معنی سنگین اشتباه گرفتی
خب اونم روحی گفته ددیگه .کسی روی نگفته که میگی روی نه😆
خسته نباشی از اینهمه تفکر
مهم اینه استارتر متوجه بشه
برو به جملت دقت کن . روی نه روحی .نوشتی چندتا معنی میده . حالا فهمیدیم شما باسوادی
عزیزم نمیخوای اشتباهتو قبول کنی؟
اشکالی نداره به خودت مربوطه ولی منو ریپلای نکن به من مربوط نیست
بله چند تا معنی میده ولی شما میخوای همونی که میخونی رو به خورد ما بدی