2777
2789
عنوان

من چقدر بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 89 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مورد اول که بلاتکلیفی کامل و هدر دادن عمرته 

مورد دوم هم بدترین نوع ازدواج با مردیه که از گذشته ات خبر داره.  تا زمان عاشقی خوبه خرش که از پل گذشت تازه یادش میفته تو پاک نبودی و حقش این نبوده. نگو این مورد استثناست که هیچ مردی رو از این قاعده مستثنی نمیدونم 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

من همیشه دوس داشتم با کسی ازدواج کنم که عاشقانه نه اینکه من عاشقش باشم، الانم ازدواجم سنتی هست ولی دوس داشتم قبل ازدواج شوهرم عاشقم میشد 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
اگه عاشقش بوديد جواب قاطع مي داديد به اوني كه خاطر خواهتونه و اصلا بهش فكر نمي كرديد

عاشقشم وقصد ندارم ٣-٤ سال منتظرش بمونم. در واقع ميخام فراموشش كنم اما نميشه

از این آقا دومیه زمان بخواه برو پیش مشاور اولی که معلومه نمیگیرت اونو فراموش کن بعد که از ذهنت پرید به دومی فکر کن اگه به نظرت خوب بود وبه دلت نشست انتخابش کن

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

معلومه دوست پسرت قصد ازدواج باهات رو نداره چرا خودتو گول میزنی. ولش کن خودتو کوچیک نکن. اگر هم مجبور به این کار بشه بعدا عواقب بدی داره. دومی حداقل عاشقته اگر از اولی دست بکشی کم کم به دومی علاقه مند میشی. 

این همون حس خر دورنه که کیس خوبو ول میکنه می چسبه به کیس اشغال 

منم از این خر دورونا دارم 

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 
مورد اول که بلاتکلیفی کامل و هدر دادن عمرته  مورد دوم هم بدترین نوع ازدواج با مردیه که از گذشت ...

باو بخدا دوميو هم ميخام رد كنم نميدونم چيكار كنم دلش نشكنه آهش بدبختم نكنه

هیچی باآقای اولی کات کن حتما اون که اینطوری میگه شایدخانوادم راضی نشن پس نه شمارومیخوادونه قصدازدواج باشمارو داره....اگه شمارومیخاست میگف بخاطرتو خانوادمو راضی میکنم....بعدشم درموردآقای دومی بیشتر تحقیق کن مخصوصا توگذشتش وپاکیش....بعدش باهاش ارتباط برقرار کن تاوابسته این یکی نشی

مورد اول که بلاتکلیفی کامل و هدر دادن عمرته  مورد دوم هم بدترین نوع ازدواج با مردیه که از گذشت ...

حرف دلم‌منو نوشتی ، تنبلیم‌میومد بنویسم 

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .

ببین شوهر من دقیقا همینجوری از گذشتم خبر داره خیلی ایرادا هم ممکنه داشته باشه ولی تا حالا یکبار هم به روم نیاورده مونده به طرفش 

خدایا شکرت به خاطر نی نی خوشگلی که تو زندگیمه❤️
این همون حس خر دورنه که کیس خوبو ول میکنه می چسبه به کیس اشغال  منم از این خر دورونا دارم  ...

همههه ي دوستام تو شرايط منيممم. يه گروه دارم اونجا همش غر ميزنيممم توم از مايي😂😘