2777
2789

شما چقدر واقعی صحبت میکنید ؟ 

چقدر واقعی نظر میدید ؟ 

آیا تا بحال تمام چیزهایی که خوندید و باور کردید ؟ 

آیا تا بحال شده فکر کنید به ( چرا؟) ؟ 

آیا وقتی میخونید پدری بچه هاشو ، مردی همسرشو ، مادری بچشو ، کتک زده ، فقر مالی باعث نابودیه عواطف خانوادش شده ، همسرش نمیذاره با خانوادش رفت و امد کنه، قبل ازین که فکر کنید صحت داره یا نه ، احساسی میشید ؟ 

آیا در باره «شنیدن» در رابطه با یک‌آدم ظالم ، به شدت خشمگین میشید ، خودتونو جای مظلوم میذارید و حکم میکنید و حتی بخاطر احساسات شدید که بوجود اومده لحظه ای «فکر» نمیکنید ؟ 

آیا به معنی واقعی کلمات اهمیت میدید ؟ 

آیا میدونید خشم و عصبانیت دو معنی جدا داره ؟ خشم یعنی چیزی که قلب شمارو پر از انرژی انتقام  و حرکت میکنه  ، و عصبانیت احساس گذرایی در باره اختلاف نظرهاست ، 

آیا میدونید قضاوت و نظر و انتقاد معانی متفاوتی داره ؟ 

آیا میدونید دلسوزی و ترحم معانی مجزایی دارند ؟ 

شما چقدر به معنی کلمات دقت میکنید ؟ 

چقدر به معنی حرفهاتون دقت میکنید ؟ 

چقدر قبول دارید هر چیزی اونجوری که نشون میده نیست ؟ 

شما چقدر باور دارید ایمان و اعتقاد دو معنی جدا دارند و صرفا ربطی به مذهب ندارد ،؟ 

شما چقدر آدم معتقدی هستید ؟ 

به چه چیزی اعتقاد دارید ؟ 

و چقدر اصلا به اعتقادتون پایبندید ؟ 

شما چقدر درباره خصوصیات خودتون فکر میکنید ؟ 

چقدر توجیه و بهانه برای کم آگاهی یا نا آگاهیتون دارید ؟ 

شما چقدر واقعی هستید ؟ 

چقدر دقت میکنید به واقعی بودن و واقعیت دیگران و حرفهاشون ؟ 

چقدر سلامت عقل دارید ، 

چقدر اشتباهات رو تکرار کردید به امید نتیجه متفاوت ،؟ 

جایگاه شما نشانه ی تلاش شماست ، جایگاه احترامتون  در کنار همسر ،خانوادش و خانواده خودتون ، و جایگاهی که فردا به عنوان پدر یا مادر برای فرزندتون خواهید داشت نشانه تلاش امروز شماست در واقعی بودن و واقعی دیدن ، در به واقعیت توجه کردن و  در  مورد سواستفاده واقع نشدن احساساتتون توسط غیر واقعی ها ، احساسات شما تمام زندگی شما رو رقم میزنه ، حصارهای مغزتون محدودیتها و آزادیهای شما رو ، مراقب احساساتتون باشید و احساسات دیگران ،،،، 

آیا شما به عنوان یک انسان سلامت عقل دارید ؟  

به این پرسشها فکر کنید ، حتی نیاز به پاسخ نوشتاری نیست ، به خودتون پاسخگو باشید تا 

متوجه شید چقدر ازاحساساتتون سواستفاده شده توسط دیگران و خودتون باعث شدید،

و

راه حل چیست ؟ 

حتما برای هر مسئله راه حلی وجود داره ، 

راه حل شما چیه برای خودتو برای راهنمایی به دیگران ؟ 

من احساساتم رو دخیل نمیکنم .یکم حواسمو پرت میکنم بعد دوباره میام رو مطلب فکرمیکنم و دلایل رو میسنجم

عزیزم اینکه من زود ازدواج کردم دلیل بر این نیست که تو بهم توهین کنی و بگی امل و بدبخت و بیچاره ام ..من بعد از ازدواجمم پیشرفت کردم میتونی این رو تو گرفتن لیسانس قرانیم و یک سال جهشی خوندن و تحصیل در رشته روانشناسی من ببینی .پس خواهش میکنم نه دلمو بشکن نه توهین کن دوست عزیز.تاپیک قانون جذب ب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی طولانی بود. در کل آدم منطقی هستم. 

اگر خیلی موضوعی احساسی باشه شاید ده دقیقه توی جوش قرار بگیرم. ولی بعد از جو گیریه خودم ناراحت میشم و سعی میکنم بازم عاقلانه فکر کنم

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
یاواش داداش مغزم رگ به رگ شد😖😖

این خوبه ، این خیلیییی خوبه ، شما حتما آدمی نیستید که افکار تلمبارشده ی زیادی داشته باشید ، شما آدمی هستین که به سادگی افسرده نمیشین ، ( توجه کنید افسردگی با غمگین و بی حوصله بودن فرق داره ) شما ادمی هستین که زیاد اکتیوین. ولی زیاد ازین شاخه به اون شاخه میپرید ، شما ادمی هستید که بیشتر تو زندگی واقعی زندگی میکنید نه تو رویا ( رویاهای بهترین شدن تو ذهن همه آدمها وجود داره ، اما تو رویا زندگی نکردن مهارت میخواد ) ، شما ادمی هستید که تلاشهای بی نتیجه و نصفه کاره ی زیادی دارید ، ایراد نداره خیلیییی از تلاش نکردن و نشستن بهتره ، شما ادم بی تفاوتی نیستین ، اما به شدت تنبلین ،(  تنبلی معنیش خوردن و خوابیدن نیست ) تنبلی شما از همین این شاخه به اون شاخه پریدن میاد تبلی شما از مایوس شدن به خاطر تلاشهای نصفه و نیمه میاد ، اگه میخواید یه روزی بهترینه یکی از تلاشاتون باشید بدون فکر به رگ به رگ شدن مغزتون به این مطلب فکر با نتیجه کنید ، نمیخواد حتما قلم کاغذ بردارید و بنویسید شما هوش خوبی دارید ، به نکته به نکته ی مطالب فکر کنید ، یه گوشه یه رنجشی دارید که بخاطر توجه نکردن به واقعیتها بوجود اومده ، اونو از بین ببرید یکی از تلاشاتون حتما با نتیجه خوب به سرانجام میرسه ، 

خیلی طولانی بود. در کل آدم منطقی هستم.  اگر خیلی موضوعی احساسی باشه شاید ده دقیقه توی جوش قرار ...

بله ، همین که یه پست طولانی که برای وجوووود خودتون خیلی مهمه رو تا انتها خوندین یعنی شما آدم منطقی هستید ، اما اما منطقی ای که برای خودش خطر بیشتری داره تا برای دیگران ، آدمی که اگه حتی به خودش اسیب بزنه حالش بهتره ولی کمتر ازش اسیب میبینن ، ادمی که بیشتر بخاطر زود جوش اوردنش خوبیاشو کمتر میبینن ، ادمی که دیگران باعث میشن گاهی احساس کنه بهترین خصوصیاتش ، بدترین دشمناشن ، مثل اعتماد مثل مهربونی زیاد ، مثل به زووور به کسی بیش از حدش محبت کردن و اسیب دیدن. اتفاقا برای شما واجبه که خط به خط این مطلبو به خودتون پاسخ بدین چون شما ادمی هستین که فقط به خودتون بدهکارین ، این یعنی به سرعت احساسی شدن ، یعنی اما منطقی و تصمیم نگرفتن  در اوج احساسات ، یعنی مهربونی بیش از حد حتی اگر اسیب دیدن خودتون و برگشتن به مسئله ، دوباره ، یعنی مسئولیت ، و راحت از چیزی نگذشتن ، شما جزو ادمهای خطرناک نسبت به خودتون هستین چون به خودتون اسیب میرسونید با خصوصیات خوب ، حالا باید چکار کنید که اجازه ندید خشمی که از دیگران پیدا میکنید یا غم یا ناراحتی ، به جای اینکه به تو خودتون بریزید به موقه و با اداب انسانی به خودشون تحویل بدین ؟ چکار باید کرد ؟ باید یبار دیگه و بارها و بارها این متن هرچند طولانیو بخونید و با تراز خصوصیات خودتون پاسخ بدید ، چون انسانهای خوب حق دارن زندگی قشنگی داشته باشن و هیچ وقت ادمای بد باعث نشن اونا فکر کنن خصوصیات خوبشون معضل زندگیشون شده ، 

بله ، همین که یه پست طولانی که برای وجوووود خودتون خیلی مهمه رو تا انتها خوندین یعنی شما آدم منطقی ه ...

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
من ظلم رو از نزدیک دیدم. توسط خیلی ها هم برای خودم هم برای دیگران. ادم بدبینی نیستم. میدونم همه ادما ...

همینقدرم مطمئن هستید که تمام اون دروغگو نیستنا در دامنه ی زندگیتون قرار دارن و واقعا دروغگو نیستن ؟ اینکه شما ظلم رو با در زندگی تجربه کردید و هنووووز هم به آدمها بدبین نشدین و اعتمادتونو از دست ندادین و ظلم از شما آدم بدی نساخت ، یعنی طبع بلند انسانی ، که خیلی بیش ازینچیزا قابل تحسینه ، اما اطمینان دارید که  چیزی که نسبت به دیگران دارید اعتماده ؟ اطمینان شما از دروغگو و بد نبودن آدمهای دیگه اعتماده ؟ در واقع کسانی هستند که مورد ظلمهایی واقع شدن که اعتمادشونو نشونه نرفته ، چرا ؟ چون خیلی مهمه ظلمی که به شما شده چه قسمتی از احساس شمارو ازرده ؟ شخصیت ؟ غرور ؟ عاطفه ؟ پول و مادیات ؟ جسم ؟ ،،، کودکی که مورد آزار جسمی قرار گرفته ،  حتی از صدای بلند پر از استرس میشه ، کودکی که مورد ازار جنسی قرار گرفته از تنهایی میترسه و در جایی که امنیت روانی داره منزوی میشه ، کسی که دروغ شنیده به سادگی نمیشه اعتمادشو جلب کرد جز با صداقت کامل و همیشگی ، حتی مثلا کسی که یکبار خرید اینترنتی ناموفق داشته دیگه هرگز اعتماد نمیکنه در زمینه مادی  ، و اییین ذااات اعتماده ، اعتماد به سادگی از بین میره و به سختی به دست میاد واگر یکبار از بین رفت کار دشواریه دوباره برگردوندنش ، اما این بی وقفه به همه چیز اعتماد داشتن یعنی سلامت عقل نداشتن ، بعنی بارها و بارها به خطر افتادن ، اما وقتی شما سلامت عقل دارید و باز اعتماد کامل دارید معنیش بدبین نبودن نیست ، بدبینی یعنی کسانی که ما کاملا از رفتارشون اگاهی داریم و اگه چیزی بگن یا کاری انجام بدن بهشون بدبین نیستیم ، اما اگه با کسی با مسئله ای با کاری که اشنایی کامل نداریم نمیشه گفت خوش بین یا بدبین اون میشه ریسک کردن چون دربارش آگاهی نداریم و  یعنی بارها و بارها آگاهانه به خطر افتادن ، و البته شاید نیوفتادن ، چون شاااید همه همونچیزی باشن که بگن ، ولی شایدم نباشن ، اینجاست که شما باید اول نسبت به خودتون اگاه شید تا بتونید همیشه در امان باشید از نظر احساسی و روابط اجتماعی