2777
2789

خانما من ۱۵روزه زایمان کردم از اول به علت نداشتن ن و ک سی نه بچم نگرفت ومجبورمیشدیم باقاشق یا سرنگ بهش شیربدیم که دیدیم فایده نداره وبعدباشیشه دادیمالان که یکم سینم ن و ک دراورده هرکاری میکنم بچم نمیگیره دیگهچیکارکنم دارم ازغصه دق میکنم

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

وای عزیزم خیلی خوشحال شدم زایمان کردین💖 ان شاءالله قدمش خیر باشه

گلم با روغن زیتون نوکش ماساژ بده . سخته ولی باید تلاشتو کنی بچه بگیره تا عادت کنه

یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکی غصه نخور من همه روش ها رو امتحان کردم نگرفت که نگرفت فقط بهت پیشنهاد میکنم از نظر ریفلاکس چک بشه اگه ریفلاکس داشته باشه بخاطر اونه و ممکنه با درمانش سینه تو بگیره غیر اون الکی تلاش نکن و حرصم نخور بچه با شیرخشکم بزرگ میشه 

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

فک نکنم بگیره دیگه 

منم مشکل شمارو داشتم تازه مال من زخم و داغونم شده بود با این حال میدوشیدم با شیشه میدادم شیرمو 

بعدش که زخمش خوب شد و نوکش یکم درومد دیگه نگرفت بعد ۲۰ روز شیرخشکی شد 

البته راضی بودم من که شیرخشکی شد

واسه من که نگرفت از اول تا دوماه با دستگاه دوشیدم اخرش بعد دوماه شیرخشکی شد

منم میدوشم میدم

به پیشنهاد یکی از خانمای نی نی سایت سرشیشه شیرو میذارم رو سینم اونو میگیره 

کاش حداقل تا۶ماهگیش شیرم خشک نشه

شماشیرت خشک شد؟؟

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
وای عزیزم خیلی خوشحال شدم زایمان کردین💖 ان شاءالله قدمش خیر باشه گلم با روغن زیتون نوکش ماساژ بده ...

مرسی عزیزم

هرکاری بگی کردم

البته چندباری گرفته سینمو ولی خیلی سخت