2777
2789

زیاد دیدین که سر یه چیز کوچیک زن و شوهر ب اختلاف میرسن و از هم دلخور میشن

جمع شدن این دلخوریا میتونه یه زندگیو نابود کنه/

بلافاصله بعدش ک دعوایی شد و باید چیکار کنیم که طول نکشه و از همینجور حال بد. و ناراحتیمون ادامه پیدا نکنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسط دعوا عین افتاب پرست رنگ عوض کنیم و بریم تو کار اشتی کدورتی نمی مونه

من همونیم که ناخواسته باردار شده بود🥴 تمام آینده رو فقط برای پسرش برنامه ریزی کرده بود و نمیتونست عضو جدیدو بپذیره😓 افسردگی گرفته بود هیچ جوری با بارداریش کنار نمیومد😖 دنبال دارو و روش های سقط بود😭،الان همون جنین ناخواسته به دنیا اومده 😊یه دختر به زیبایی و سفیدی فرشته ها🥰.اون روی شوهرمو با اومدن دخترمون بعد از ۸ سال زندگی مشترک تازه دیدم 😆جوری قربون صدقه ی دخترمون میره و تو آغوش میگیرتش که باورم نمیشه این مرد همون شوهر  خجالتی و کم عاطفه است که  به زبون اوردن احساساتش خیلی براش سخت بود😮،باشه. هر روز میگم خدایا هزار مرتبه شکرت که این فرشته کوچولورو به ما دادی(مادر بزرگ یکی از شاگردای دوسال پیشم بعد از دوسال بی اطلاعی از هم خواب دیده بود توی تاریکی توی یه خونه چراغ سبز روشن بوده از ادما میپرسیده این خونه کیه بهش میگفتن خونه خانم معلم طاهاست.مادر بزرگ طاها صبح بلند میشه به دخترش زنگ میزنه میگه مامان امروز حتما به معلم پسرت زنگ بزن احوالشو بپرس این خوابو دیدم حتما چیزی هست.تو اوج ناراحتی من و تصمیم جدیم برای سقط این خانم با تعریف کردن خواب مادر ساداتش منو از حماقتی که میخواستم بکنم منصرف کرد.دعای خیرم همیشه بدرقه راه عزیزان مادر بزرگ طاها خواهد بود.🌹💝(اگر به قدر یک جمله تونستید کسی را از خواب غفلت بیدار کنید دریغ نکنید شاید یک جمله شما زندگی بخشید به کسی💝💝💝💝) )الهی لحظه لحظه ی  زندگی تک تکتون  پر از اتفاقای ناخواسته شیرین و پر از ارامش مث شیرینی اتفاق ناخواسته ی ما باشه.        خداوندا به اندازه تمام هستی شکرت .                    

چیز کوچیکی که میگی اکثرا خانواده شوهر هستن   

یکم به فکر زن و زندگی باشین اختلاف پیش نمیاد که دنبال راه حل باشین واسه رفعش

لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما  و ریپلای کردن‌ بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.

ما ی قانونی برای خودمون گذاشتیم

اگه روزی ک دعوا کردیم فرد بود،باید همسرم پیشقدم بشه برای آشتی

و روز زوج هم من باید پیشقدم بشم

و قانون دوم اینکه حتی توی شرایط هم باید شب اگه باهم بودیم بغل هم بخوابیم ن اینکه پشتمونو بکنیم ب همدیگه...

ولی با این حال الان ما از هم دلخوریم😂

ولی خب مسئله ی ما یکم ریشه ای تر هست ک بخوایم با این قانونا حلش کنیم باید ی فکر اساسی کرد....

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
ما انقد دوتامونیم مغروریم ک میبینی ی هفتس دستمون ب هم نخورده حرف میزنیم ولی محبت و لوس بازی توش نیس

دقیقا عین ما ولی روش خوبی نیس

دوستون دارم مهربونا لطفا هر کسی تونست واسه بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرسته خیلی ممنون