2777
2789
عنوان

حقوق کارمندای شرکت نفت چقدره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 15072 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سابقه و پست خیلی مهمه از 3و نیم تا 5 حساب کن ..ولی پست بالا تا 17 تومنم دارن حقوق ..من یکی از بستگان ...

خب سمتش بالا نیست که تازه هم شروع به کار کرده.یعنی حداقل حقوقی که واسه رسمیاهست سه و نیمه؟

چطوری رسمی میشن؟

بعضیاشون که توی دانشگاه دولتی درس مهندسی نفت رو میخونن بعد از اتمام درسشون رسمی میشدن . اما اینکه چطور قراردادیا رسمی بشن رو نمیدونم ... مگر اینکه قانون جدید بیاد.  

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

چه کم من فک میکردم کم کم ۱۵ تومنه تا مثلا سی تومن اخه معمولا همسراشون پزشکن عموی منم شرکت نفتیه و همسرش پزشکه متخصصه  پس درامد زنش بیشتر از خودشه ؟😣اه

میشه برام دعا کنین😍😍😍
آشنای من تو یه شهر جنوبی آلوده به صورت پیمانی استخدام شده كمتر از 5 تومن میگیره، سابقه كارشم بالاست ...

اره پیمانیا یک و نیم هم دیدم میگیرن ولی 15 تومن میگیره لابد سمتش بالاست

پتروشیمی هم اکثرا پیمانی و قراردادین اگر رسمی باشن عالیه ....واسه رسمی بودن باید دانشگاهشون درس میخوندی که الان اونم قانونشو برداشتن و سال 96 واسه عموم استخدامی زدن که لغو شد ..متاسفانه روسا حق اوردن بچه هاشونو دارن و امتیاز داره .

امکان نداره 15 تومن نگهبان بگیره 😐الکی گفته ...من زنداییم با دکترا تو کرج با سمت بالا اینقدر نمیگیر ...

به جون خودم میگیرن منم آی حررررص میخورم،خودم فوق لیسانس دارم و در به در دنبال یه راه كه بتونم استخدام بشم

امکان نداره 15 تومن نگهبان بگیره 😐الکی گفته ...من زنداییم با دکترا تو کرج با سمت بالا اینقدر نمیگیر ...

اینا كه من دیدم خوزستانن آخه بدی آب و هوا و...بهشون تعلق میگیره،گاهی وقتام كه شركت پاداش میده به اون آقا كه لیسانس و پیمانی 2 تومن میدن به اون آقا نگهبان رسمی 8 تومن

به جون خودم میگیرن منم آی حررررص میخورم،خودم فوق لیسانس دارم و در به در دنبال یه راه كه بتونم استخدا ...

نه عزیزم امکان نداره مطمین باش ..مهندسینش میگیرن اونم با تخصص های بالا که نوش جونشون ..ولی نگهبان اصلا.یک دیدی در مورد نفتی ها و بانک و بعضی جاها هست که غلطه اصلا ..اگر خودم تو فامیل درجه یکم نبود اونم چندمورد با قاطعیت نمیگفتم  ...من در محل کارم حراستمون دیپلم بود رسمی الان رفته درس خونده بهش ارتقا دادن