. اینکه علت هنوز درست نشدن کار بی دقت خودش بوده یا خواست خدا رو نمیدونم اما به من قول داده بود با سی تومن کارو درست تحویلم بده. قول صد درصد داده بود. انقد خرابکاری کرد که هزینه های اصلاحش رسید به همون قیمتی که ما بهش پرداخته بودیم و مطمعنم دیگه ادامه نمیده چون خودش ضرر میده. توی این مدت ما با هم آشنای صمیمی شدیم و در چارچوب دوستیمون هرجا گیر کردم در حد توانش کارهای مختلفی برای من انجام داده. اما پولی هم نگرفته. الان که شریک من بهش اعتراض کرده که چی شد آقا پس اینهمه سی میلیون پول گرفتی کار ما رو هنوز نکردی. اون آقا هم به من جواب داد که من این همه کار برای تو کردم و پولی هم نگرفتم ازت. چرا شریکت اینطوری پول پول میکنه. آقا و شریکم باهم دعواشون شد و آقا هم به من گفت پولتو میریزم به حسابت واگزارت میکنم به خدا تو میدونی من چقدر خرج این خرابکاری تو کردم چقدر برای خودت لطف بدون پول کردم و...
منم پول را نگرفتم ازش تو دلم گفتم واگزارم کنه ب خدا بد میشه. ولی شریکم هی میگه قول داده صد درصد که با سی تومن جمعش کنه اگر یک درصد میگفت ممکنه نشه یه ریالم نمیدادیم. بیخود پنج سال مارو علاف کرده و... اما من از طرفی میدونم اون آقا چقدر هزینه و تلاش کرده. البته که مقصر میدونمش چون قول صد درصد داده بود ولی گیر کردم رو وجدانم. گیر کردم بین این دوتا...... چیکار کنم؟؟