2777
2789

دوستان بد جور روی وجدانم گیر کردم. خدا برام مهمه لطفا بگید چکار کنم. داستان اینه که من یک مشکل خیلی بزرگ پیدا کردم که پنج سال پیش با یک آقایی آشنا شدم که تنها کسی بود که میتونست خطای کارم رو اصلاح کنه و بمن قول صد درصد داد شیش ماهه کارم رو درست میکنه و تحویلم میده. از اونجا که پروژه دو میلیارد ارزش درامد آینده داشت و من و شریکم به آینده درخشان کارمون اطمینان داشتیم مجبور شدم بهش گفتم هرچقدر میخوای میدم پولمو زنده کن. این آقا هم از من درخواست 30 میلیون کرد بابت اصلاح و قول داد تاکید کرد صد درصد شیش ماهه درستش میکنم. به دلیل مشکلاتی که براش پیش اومد نتونست هی عقب افتاد کار عقب افتاد... هربار هم میگفت صد درصد انجام میدم و انجامم میداد باز بدتر میشد. تا الان که پنج سال گذشته...

. اینکه علت هنوز درست نشدن کار بی دقت خودش بوده یا خواست خدا رو نمیدونم اما به من قول داده بود با سی تومن کارو درست تحویلم بده. قول صد درصد داده بود. انقد خرابکاری کرد که هزینه های اصلاحش رسید به همون قیمتی که ما بهش پرداخته بودیم و مطمعنم دیگه ادامه نمیده چون خودش ضرر میده. توی این مدت ما با هم آشنای صمیمی شدیم و در چارچوب دوستیمون هرجا گیر کردم در حد توانش کارهای مختلفی برای من انجام داده. اما پولی هم نگرفته. الان که شریک من بهش اعتراض کرده که چی شد آقا پس اینهمه سی میلیون پول گرفتی کار ما رو هنوز نکردی. اون آقا هم به من جواب داد که من این همه کار برای تو کردم و پولی هم نگرفتم ازت. چرا شریکت اینطوری پول پول میکنه. آقا و شریکم باهم دعواشون شد و آقا هم به من گفت پولتو میریزم به حسابت واگزارت میکنم به خدا تو میدونی من چقدر خرج این خرابکاری تو کردم چقدر برای خودت لطف بدون پول کردم و... 

منم پول را نگرفتم ازش تو دلم گفتم واگزارم کنه ب خدا بد میشه. ولی شریکم هی میگه قول داده صد درصد که با سی تومن جمعش کنه اگر یک درصد میگفت ممکنه نشه یه ریالم نمیدادیم. بیخود پنج سال مارو علاف کرده و... اما من از طرفی میدونم اون آقا چقدر هزینه و تلاش کرده. البته که مقصر میدونمش چون قول صد درصد داده بود ولی گیر کردم رو وجدانم. گیر کردم بین این دوتا...... چیکار کنم؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با ی اهل فن مشورت کن اینجا فکر نکنم کسی بتونه مشاوره درست بهت بده

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
چون هزینه و تلاش کرده اما نتونسته کارو درست کنه. 

خب من کار شما رو نمیدونم شرایط شما رو هم کامل نمیدونم,ولی اگر من بودم و در وسعم بودبرای تلاشی که کرده و مثلا ۶۰ درصد یا ۸۰ درصد کار رو درست کرده,متناسب با همون بهش پولشو میدادم ولی بازم مونده به تصمیم خودت,