زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
چندتا کانال هستم لینک میده وصل میشم باهاش روزی چند مرتبه پروکسیی جدید میزاره
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
یاد دادنی نیست باید کسی ک کانالارو داره برات بفرسته عضو شی لینک پروکسیی میزاره تو کانال وصل شی... هی پروکسیی هارو هم داره اپدیت میکنه باز لینک میزاره وصل میشی
🤦♂️🤦♂️🤦♂️😂 خب منظورم اینه بفرمائید ایدی اون کانال رو اگر ممکنه
@toproxy
@RadProxy
@mtproxyx
زیاد عضوم این سه تاشه...تبلیغات هم داره باز کانال تبلیغ پروکسیی دیدی برو توش هی لینک میزاره کانت شو...باید از تلگ رام اصلی جوین بشی....من با سرچ نیافتم حالا امتحان کن ..کسی از تو کانال چیزی فرستاد واسم رفتم توش