2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار که نشدم هنوز ولی اگه خدا بهم بده....از اونجایی که خیلی بچه دوست دارم 4 تا هم میخوام خخخخخخخ این 4 تا اسمو انتخاب کردم 

مهدیار و مهزیار و مهیار و مهدیه و....البته انتخاب پسری و دختری با خداست فقط سالم باشن

سبو بشکست و دل بشکست و جام باده هم بشکست خدایا در سرای ما چه بشکن بشکن است امشب....💓
اگه بچه دار شدم  دختر: رایا، دزیره، دنیز، سوفیا، ترانه پسر:رهی، آریو، لیام،آوید، آوش کدوم ...

باعرض پوزش هیچ کدوم

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
اگه بچه دار شدم  دختر: رایا، دزیره، دنیز، سوفیا، ترانه پسر:رهی، آریو، لیام،آوید، آوش کدوم ...

قطعا ترانه چون اسم خودمه😂

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖

میزارم مهسا   

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.