2777
2789
عنوان

مشورت

213 بازدید | 12 پست

سلام من تازه رفتم یه منطقه عصرها بچه هام و میبرم پارک سر کوچه یه روز یه خانم با نوه ش اومد و با بچه هام بازی کرد بعد چون انگار نمی ساختن باهم ؛؛؛من رفتم یه گوشه دیگه از پارک بعد از چن روز اون خانم منو دید و بلافاصله اومدپیشم گفت آدرس و پلاک خونتو بده میخوام بیام خونتون من راستش شوکه شدم در اون لحظه گفتم پلاک خونمون رو نمیدونم تازه رفتیم اونجا گفت نگاه کن باز بهم بگو اما من دوست ندارم آدرس بدم و اون بیاد دفه دیگه چی بهش بگم ک بهش بر نخوره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بگو همسرم از رفت و آمد با آدم غریبه خوشش نمیاد راحت 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

زنه عقل درست حسابی نداره رودرواسی نکن بگو ما رفت و آمدی نیستیم 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
اره دخترم هم میگه من از اون خا نمه خوشم نمیاد

یکی از همسایه هامون اوایلی که اومده بودیم درباره ی یکی دیگه از همسایه ها بد میگفت بعدم میگفت همسایه ها باید از حال هم خبر داشته باشن و باهم درارتباط باشن(با اینش مخالف نیستم ولی تا کسی و نشناسم رفت و امد نمیکنم) منم در جوابش گفتم بله خوبه ولی من خونه ی مادرشوهرمم که تو یک ساختمون بودیم ۳ ماهی یبار میرفتم(الکی) دیگه دهنش و بست و حالا میفهمم ازین زن فضولای خاله زنک و خدا رو شکر که صمیمی نشدم 

ایشون هم یک غریبه است اصلا درست نیست این رفتار خانمه شایدم ازین مدلای قدیمی باشه که دوست داره باهمه خودمونی بشه ولی دوره زمونه ی اطمینان نیست بهتره یمدت نری اون پارک یا تا اومد بلند شی بگی ببخشین کار دارم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
یکی از همسایه هامون اوایلی که اومده بودیم درباره ی یکی دیگه از همسایه ها بد میگفت بعدم میگفت همسایه ...

اره حتما اخه مادر شوهر طفلی من هم سر رفت امد نادرست بقتل رسوندن داستانش طولانیه اما برا من درس عبرت شده ممنون بابت راهنماییت