2777
2789
عنوان

نینیم توپوله؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم رو هم بذاری میگذره منم همیشه به اونایی که اخراش بودن حسرت میخوردم😊

آره میگذره اما من تو شکم بچم کیست دیدن تو ان تی خیلی نگرانم. وقتی میبینم بچه یکی صحیح و سالم دنیا اومده یا یکی آخر بارداریشه همش میگم خوش به حالش راحت شد. فکر نمیکردم انقدر بارداری سخت باشه واقعا آدم همش تو استرسه.فکر میکردم خوش میگذره اما اصلا خوب نیست...

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
وزن مناسب موقع تولد هول ۳ کیلو گرمه اگه زیادتر یا کمتر باشه نشون دهنده مشکله

من خودم موقع تولد۶کیلوبودم مشکلی هم ندارم🤔این نسخه  ای نیست که واسه همه بشه پیچید😊

من خودم موقع تولد۶کیلوبودم مشکلی هم ندارم🤔این نسخه  ای نیست که واسه همه بشه پیچید😊

نوزادای بیش وزن معمولا مادر دیابتیک یا چاق هست. بعضیام ژنتیکی بیش وزن هستن که باید چک شن موقع تولد تا مشکلی نداشته باشن

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق
وزن مناسب موقع تولد هول ۳ کیلو گرمه اگه زیادتر یا کمتر باشه نشون دهنده مشکله

ن بابا. ب ژنتیکه. انقد بچه دیدم توو فامیل ۴ بودن یا بیشتر و ماشالله سالم.

خواهرزادم ۳ونیم بود خدارشکر سالم

خودمم ک الان صحبح و سالم عستمم با وزن تولد ۱۶۰۰ خخخ

❤️همسرم❤️
ن بابا. ب ژنتیکه. انقد بچه دیدم توو فامیل ۴ بودن یا بیشتر و ماشالله سالم. خواهرزادم ۳ونیم بود خدارش ...

عزیزم یه طیفه سلامت و نرمال بودن. از ۲و۷۰۰ تا ۴و۲۰۰ وزن نرمال و سالمه. زیر این وزن بهش میگن کم وزنی که باید رسیدگی بشه شیردهی بیشتر شه از لحاظ نارس بودن چک شه و بالای این وزن احتمال دیابتیک بودن مادر و چاقی و یا مشولات دیگه ای نوزاد هست

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق
عزیزم یه طیفه سلامت و نرمال بودن. از ۲و۷۰۰ تا ۴و۲۰۰ وزن نرمال و سالمه. زیر این وزن بهش میگن کم وزنی ...

خب ؟ من جواب اون حرفیو دادم ک گفتین زیر ۳ کیلو مشکل داره😑

ما ک خدارشکر هیچکدوم این‌مشکلاتو نداشتیم

❤️همسرم❤️
 فردا ۳۵ هفته م تموم میشه

ایشالله که نه عزیزم

چون من فشار خون دارم دکترم گفته اگه بچت بالای 2500 باشه 35 هفته سزارین میکنم به احتمال 90% احتیاجی به دستگاه و موندن بیمارستان نداره .

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤
ایشالله که نه عزیزم چون من فشار خون دارم دکترم گفته اگه بچت بالای 2500 باشه 35 هفته سزارین میکنم به ...

منم فشار خون دارم ولی با متیل دوپا کنترل میشه فشارم مال شمل با قرص کنترل نشد؟؟؟

منم فشار خون دارم ولی با متیل دوپا کنترل میشه فشارم مال شمل با قرص کنترل نشد؟؟؟

منم متیل دو پا میخورم ولی خوب احتمال اینکه تو هفته های بالاتر کنترل نشه زیاده .. چون فشار خون من بخاطر کم کاری کلیه اس .

به خدا که تو حال خوبه منی و حالی بهتر از کنار تو بودن سراغ ندارم😍❤