2777
2789
عنوان

تست پی سی تی

4654 بازدید | 26 پست

سلام دوستان ب سوال داشتم ازتون ما دو سال و خورده ای هست ک ناباروری داریم .الان همه چیز نرمال هست ولی باز باردار نمیشم .میخواستم بپرسم جدیدا کسی هست ک تست پی سی تی انجام داده باشه؟؟اخه دکترم میگ این تست دیگ منسوخ شده و این آزمایشو نمی نویسه برام . من میخوام بدونم  بعد از نزدیکی اصلا اسپرم تو رحمم زنده میمونه یا ن از کجا باید بفهمم خوب؟؟ من شنیدم جدیدا از طریق آزمایش خون انجام میدن در اون صورت از کجا میفهمن ک اسپرم تو بدنم زنده خس یا ن؟؟کسی تجربه ای داره؟؟ راجع ب آزمایشات ایمنی و اتعقادی هم اگه کسی تجربه ای داره تو رو خدا کمکم کنه

دکتر من هنوز خیلیارو pct میکنه تو مطبش میبینم 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم دکترت چی هست مامان فری؟ من ۲ سال و دوماهه منتظرم خسته شدم دیگ

دکتر برنجیان 

اقاس ولی کارش خوبه خیلیا پیشش نتیجه گرفتن اتفاقا دوست خودم هفته پیش اونجا pct داد منتظر جوابشه

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
آدرسشم میگی گلم؟؟

تهرانی؟ 

رفتم تو نت سرچ کردم مطبش رسالت هست خیلی دوره به من .حالا به چنتا دکتر دیگ نشون میدم اگه آزمایشو برام ...

اره رسالت بمنم دوره خیلی من غربم

ولی ارزش داره پیشش درمان شی وقتتو هدر نمیدی

اره ما غرب تهران هستیم . ترجیحم رو دکترایی هست ک غرب هستن حالا توکل بر خدا ببینم چی میش

کلا اگه پیش اینم نرفتی دکتری برو ک تخصص نازایی داشته باشه 

کلا اگه پیش اینم نرفتی دکتری برو ک تخصص نازایی داشته باشه 

خیلی این دکتر و اون دکتر کردم ولی همشون گفتن صبر کنیم. پیش نصر و رزا مقدم و طرازی و امدادی و ...رفتم. منم دیگ حوصله صبر کردن ندارم . این ماه اگه نشد میرم آی یو ای

خیلی این دکتر و اون دکتر کردم ولی همشون گفتن صبر کنیم. پیش نصر و رزا مقدم و طرازی و امدادی و ...رفتم ...

من iui هم کردم سه بار نتیجه نداشت نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی همه چی دست خداست راستی مشکل از کیه 

من iui هم کردم سه بار نتیجه نداشت نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی همه چی دست خداست راستی مشکل از کیه&nb ...

میدونم عزیزم همه چیز واقعا دست خداست . من همسرم اسپرمش یکم ضعیف بود . واریکوسل گرید ۲ داشت پارسال آبان عمل کرد و شکر خدا الان دوماهه ک آزمایشش عالی شده مشکلش کم تحرکی اسپرم بود که خدا رو شکر تو این آزمایش آخر سرعت a وb رو هم ۵۰ درصد شده تعدادش ۸۵ میلیون و ۵۰ درصد مورفولوژیش سالمه. خودمم ک مشکلی ندارم پریودهام منظمه و عکس رنگی هم انداختم ک لوله هام باز بودن . عزیزم میشه بگی شما چ مشکلی داشتی و چطوری نتیجه گرفتی؟؟

میدونم عزیزم همه چیز واقعا دست خداست . من همسرم اسپرمش یکم ضعیف بود . واریکوسل گرید ۲ داشت پارسال آب ...

مام همین مشکلو داشتیم شوهرم مرداد۹۳ عمل دوطرفه کرد ازون ب بعد هی دکترش میگفت صبر کن میشه همش میگفت روند عملت خوب پیش رفته ولی خب هیچی نمیشد، منم تو این فاصله کلی دارو و امپول هورمونی و عکس رنگی دادم ک خوب بود دکتر قبلیگفت تا سه مرحله iui پیشنهاد میکنم منم رفتم صارم انجام دادم هزینه شون ب کنار امیدواری ک ادم بهش دست میده ب کنار  ولی خب برای من نگرفت 

دکتر گفت بیا لاپاروسکوپی من نرفتم حقیقت دیگع گزینه اخر ivf بود ک چون میترسیدم امروز فردا میکردم ولش کردم بیخیالش شدم خدا خودش نظر داشت طبیعی باردار شدم...

مام همین مشکلو داشتیم شوهرم مرداد۹۳ عمل دوطرفه کرد ازون ب بعد هی دکترش میگفت صبر کن میشه همش میگفت ر ...

عزیزم ان شاءالله زایمان راحتی داشته باشی و تی نی ات رو صحیح و سالم بقل کنی . راستی چن وقت بود اقدام کرده بودی؟؟چن سالته ؟؟برای من هم خیلی دعا کن .ی سوال دیگه تست پی سی تی رو هم انجام دادی؟؟