سلام دوستان ب سوال داشتم ازتون ما دو سال و خورده ای هست ک ناباروری داریم .الان همه چیز نرمال هست ولی باز باردار نمیشم .میخواستم بپرسم جدیدا کسی هست ک تست پی سی تی انجام داده باشه؟؟اخه دکترم میگ این تست دیگ منسوخ شده و این آزمایشو نمی نویسه برام . من میخوام بدونم بعد از نزدیکی اصلا اسپرم تو رحمم زنده میمونه یا ن از کجا باید بفهمم خوب؟؟ من شنیدم جدیدا از طریق آزمایش خون انجام میدن در اون صورت از کجا میفهمن ک اسپرم تو بدنم زنده خس یا ن؟؟کسی تجربه ای داره؟؟ راجع ب آزمایشات ایمنی و اتعقادی هم اگه کسی تجربه ای داره تو رو خدا کمکم کنه
عزیزم ان شاءالله زایمان راحتی داشته باشی و تی نی ات رو صحیح و سالم بقل کنی . راستی چن وقت بود اقدام ...
سلامت باشی عزیزم انشالله شمام زود صاحب نی نی شی
من نه راستش pct نکردم چون همون ماهی ک رفتم پیش دکتر برنجیان حامله بودم و نمیدونستم، اون برام درخواست ازمایش بتا کرد چون چندروزی پریودم تاخیر داشت...
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
سلامت باشی عزیزم انشالله شمام زود صاحب نی نی شی من نه راستش pct نکردم چون همون ماهی ک رفتم پیش دکتر ...
۲۷سال
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونم عزیزم همه چیز واقعا دست خداست . من همسرم اسپرمش یکم ضعیف بود . واریکوسل گرید ۲ داشت پارسال آب ...
الهه موز اجیل عرق کاستی به سوهدت بده خیلی.خودتم بدون استرس اقدامکن ازمن میشنوی برو دکتر بگو عجله دهری بهت محرکتخمدان بده منخودم بدون دارو تحمک سایز۲۲ داشتمولی چونعجول بودم رفتم دکتربهملتروزول داد خودوم دسگه سونو امپولم ننوشت گفت چون خودت خرماه ازادمیکنی فقط این دادمکیفیت تخمکات بالا بره خوردم و نتیجه داد
الهه موز اجیل عرق کاستی به سوهدت بده خیلی.خودتم بدون استرس اقدامکن ازمن میشنوی برو دکتر بگو عجله ده ...
عزیزم چند ماه لتروزول خوردم ولی فایده نداشت با این وجود این ماه دوباره دکتر برام نوشته ک مصرف کنم . بعید بدونم دیگ طبیعی باردار شم .این ماه به امید خدا میرم واسه ای یو ای برام دعا کن