2777
2789

من یدونه خیلی باحال برام اتفاق افتاده که کلا تو اینجوری تاپیکا گفتم😂😂😂

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی؟

میگم من یه موضوع خنده دار برام اتفاق افتاده که کلی خندیدم خودمون اونم تو همه تاپیکا گفتم

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺
من که تو کل کودکیم داشتم مراقبت می کردم که کسی نفهمه اسم شناسناممو    

😂😂چرا

من چند سال پیش خیلیم بچه نبودم اهنگ محسن یگانه که میگفت به قول میدم سخت نیست من خیلیییی با حس میخوندم بهت قول میدم سحر خیز😂😂😂😂

مجرد بودن توي گلابدره جلو يه اكيپ پسر با كلاس افتادم توي 

برف ها بد بختها اومدن درم بيارن داد ميزدم ميگفتم چيه نگاه داره افتادم كه افتادم به جهنم كه افتادم

بعدش فهميدم چي گفتم انقدر بهم خنديدن كه ديگه نميتونستن دست منو بگيرن بيارن بيرون منم همونجوري تا كمر توي گودال پر برف😂😂😂😂

من چند سال پیش خیلیم بچه نبودم اهنگ محسن یگانه که میگفت به قول میدم سخت نیست من خیلیییی با حس میخوند ...

منم اهنگ گروه چهار تار بکن تن را ز من رو می گفتم

بکن طناز من

فکر می کردم مگه لخ...شو  

ممنون از نی نی یار که کاربری ام رو برگردوند♥️
   منم اهنگ گروه چهار تار بکن تن را ز من رو می گفتم بکن طناز من فکر می کردم مگه لخ...ش ...

😂😂😂😂