2777
2789

همسایمون آرایشگره چند وقتی هست که منو تو را پله ها که میبینه بهم میگه چرا برای پر پشت شدن موهات از عصاره شنبلیه استفاده نمیکنی.سری آخر بهم گفت شنبلیله هم موهارو پر پشت میکنه هم آسیب دیدگی موهای رنگ شده را از بین میبره وهم اگر کسی موهاش ریزش داشته باشه ریزشش را قطع میکنه

امروز رفتم کلی شنبلیله خریدم وپاک کردم که برای موهام استفاده کنم وچون دستورشو نمیدونستم زدم نت که دیدم وایِ من اونجا نوشته تخم شنبلیله

حالا موندم خودِ شنبلیله را باید بجوشونم وبا آبش موهامو بشورم یا باید از تخمش استفاده کنم؟ ( همسایمون هر بار میگفت شنبلیله هیچ وقت نگفت تخم شنبلیله)

همسایمونم خونه نیست که ازش بپرسم, آیا کسی اطلاعاتی در این مورد داره؟

عزیزم تو کتاب دکتر برای همه نوشته اب شنبلیله ولی تو نت تخم شنبلله دوتاش خوبن انگار

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جام نوشته بود تخمهای خیس خورده را بجوشونید وآبش را نگه دارید بعد خود تخمهارو هم با روغن زیتون یا بادام نیکس کنید وروی سر بگذارید بعدا هم با عصاره شنبلیله موهاتونو شستشو بدید 

یه جام نوشته بود تخمهای خیس خورده را بجوشونید وآبش را نگه دارید بعد خود تخمهارو هم با روغن زیتون یا ...

پس کلا خوبه . منم امتحان میکنم ولی همون شنبلیله تازه ک گرفتی ب نطرم از همه بهتر باشه

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
پس کلا خوبه . منم امتحان میکنم ولی همون شنبلیله تازه ک گرفتی ب نطرم از همه بهتر باشه

بله اول همونو با دو لیوان آب میجوشونم وصافش میکنم وعصارشو میذارم رو موهام اگر دیدم اثر داره میرم تخمشم میخرم از اونم استفاده میکنم همراه برگهاش

چون همسایمون هیچ وقت بهم نگفت تخمش همش میگه شنبلیله بگیر عصارشو بذار رو موهات

بله اول همونو با دو لیوان آب میجوشونم وصافش میکنم وعصارشو میذارم رو موهام اگر دیدم اثر داره میرم تخم ...

ان شالله ک موثر باشه😘

امیدوارم شمام استفاده کن اگر نتیجه گرفتی بهم یه خبر بده لطفا

باشه عزیزم تاپیکتو ذخیره میکنم