2777
2789

ببین اسی من سر بچه اولم مادرشوهرم حتی بیمارستان نیومد ک هیچ بعد سه روز اومد خونمون ک زنگ زد ب شوهرم شیرینی بخرم ک شوهرم گفت ن اونم نخرید دست خالی پاشد اومد حتی ی ابمیوه هم نگرفت.الانم ک بارارم استراحت مطلقم خیر سرم ی زنگ نمیزنه ببینه حالم چطوره.

ناراحت نباش هستن ادمهایی ک ثابت کنن شعور ذاتیه ن اکتسابی

خوب اگه ب من میگفت فک میکردم بد موقع اومدم 😕خوب میخواست بره میگفت شامم در خدمتیم بمونیم فک کنم بد ب ...

نه گفتم موقع مناسب میومدین شامی نهاری در خدمتتون باشم پذیرایی کنم اینجور بد شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بچه کوچکتر دارم موقع حاملخ بودم پاشو میکرد داخل دهن بچم بخور که    از هرچی میخوری تمیز ...

فکر کنم مشکل روانی داره کلا

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  

عزيزم وقتي باهم تنهايين ضبط گوشيتو روشن بذار بعدا نره به خونواده شوهرت از قول تو چيزي بگه 

در بدترينِ ما آنقدر خوبي هست ،و در بهترينِ ما آنقدر بدي هست ،كه هيچ يك از ما اين حق را نداريم كه از ديگري عيب جويي كنيم .
یه بچه کوچکتر دارم موقع حاملخ بودم پاشو میکرد داخل دهن بچم بخور که    از هرچی میخوری تمیز ...

یعنی نزدی دهنش  

سینی بشقابی چیزی تو سرش خورد نکردی؟؟!!!!  

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی