2777
2789
عنوان

گذشته ی هر آدم ....

362 بازدید | 19 پست

نظرتون درباره گذشته کسی که قراره باهاش باشید چیه

تعداد رای : 32
نظرسنجی
به خودش مربوطه
6
18%
خیلی برام مهمه و پیگیری میکنم
4
12%
کلیت ش مهمه ولی خیلی هم پیگیر نیستم
22
68%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مطمعنن برام مهمه قبلا دزد و خلافکار و قاتل نبوده باشه

ولی روابطش ترجیح میدم صادقانه بهم بگه رابطه داشته وارد جزییات نشه و یه چیز کلی بدونم 

رابطه داشتنش اصلا برام مهم نیست 

یادم تورو فراموش..

اینکه من بگم گذشته ی هر کس به خودش مربوطه با عرض معذرت فقط جهت ماله کشیدن به گذشته ی داغون خودمه. وگرنه کسی که گذشته ی سالمی داره لزومی نداره وارد رابطه با کسی بشه که همه کاری کرده😉

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛

قطعن مهمه ولی نه همش یه چیزایی دونستن ضرورت نداره تاثیری هم تو انتخاب ادم نداره ولی یه سری چیزا مهمه. مثلن طرف ازدواج کرده باشه ولی بهت نگه مگه میشه نادیده گرفت؟ یا قبلن  همش دنبال هرزگی بوده ولی الان ادای افتاب مهتاب ندیده هارو دراره قطعن فریبه طرف مقابله و اون فرد شاید اگه بدونه تصمیم دیگه ای بگیره

اینکه من بگم گذشته ی هر کس به خودش مربوطه با عرض معذرت فقط جهت ماله کشیدن به گذشته ی داغون خودمه. وگ ...

موافقم. من تا الان با کسی دوستم نبودم شاید باور نکنید ولی نمردم. خیلیارم میشناسم اهل روابط نامشروع نبودن هیچوقت. پس میشه پاک زندگی کرد تو این جامعه خراب. بقیه اش دیگه توجیه. امثال منم ترجیح میدیم با ادمی همفکر خودمون ازدواج کنیم

رابطه ی جنسی چطور؟

نه برای اهمیتی نداره

چون یه چیز طبیعیه

بنظرم ادمی ک تو شرایطی بوده ک همه کاری کرده و تصیمیم میگیره همه چیز رو بزاره کنار خیلی قابل اعتماد تر از کسیه ک دستش نرسیده باشه و چشم گوش بسته بیاد با من ازدواج کنه ، 

حداقل مورد اول خودش ب خوتسته خودش گذاشته کنار زندگی درست رو انتخاب کرده مورد دوم معلوم شاید دستش برسه بدتر از اولی بشه

یادم تورو فراموش..
موافقم. من تا الان با کسی دوستم نبودم شاید باور نکنید ولی نمردم. خیلیارم میشناسم اهل روابط نامشروع ن ...

یعنی اگه یکی بیاد که اکثرا شرایطی که مد نظرته رو داشته باشه

ولی یه نامزدی ناموق م داشته قبولش نمیکنی؟