2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم

481 بازدید | 53 پست

میخوام جدابشم. یه پسر 3ساله دارم. یه خونه داریم ب اسم شوهرمه یه ماشین داریم به اسم منه. مهریم 314 تا سکه 

راهی هست که هم خونه بهم برسه یعنی از مهریم کم بشه هم حضانت بچمو بدن به من؟

تو درخواست بدی مهریه بهت تعلق میگیره؟؟

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه تا ۷سالگی حضانتش با مادره از نظر قانون ۷تا۹پیشپدر اگ دختر باشه ۹سالگی خودش تصمیم میگیره اما پسر۱۵سالگی خودش تصمیم میگیره

مهریه اتم ممکنه مجبور بشی در ازای طلاقت ببخشی تا طلاقت بوه البته اگ دلیل محکمه پسند برای طلاقت داشته باشی مهریه ات بهت تعلق میگیره حالا چرا میخوای جدا بشی؟؟

هرکاری میخای بکنی فقط تو دادگاه نباید بگی میخام طلاق بگیرم وگرن هیچی بهت تعلق نمیگیره

کی گفت؟؟؟

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

چرا همه چیو به نفع خودتون میخواید؟بچه واسه شوهرتونم هست.هم ماشینو بگیرین هم خونه رو خداییش انصاف نیست.مهریتون حقتونه ولی بقیش...

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن