2777
2789
عنوان

از زندگی خستم تروخدا کمکم کنین

116 بازدید | 15 پست

سلام 

دوساله از شوهر قبلیم جداشدم و یه پسر 6 ساله دارم 

الان با یه فرد دیگه ازدواج کردم 

6 ماهه پسرمو ندیدم 😔 همسرمم هی میگه بچه بیار از یه طرفی هم حس میکنم هیشکی جای پسرم (آیهان) رو بهم نمیده 

از یه طرفی هم باردار هم نشدم 

نمیدونم حکمتش چیه 

ولی خستم و همش دلتنگ پسرمم 

تروخدا کمکم کنین😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هفته ای یه بار باید ببینم الان که ازدواج کردم بیشعور نمیزاره 

میتونی قانونی اقدام کنی همچین اجازه ای نداره

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

به نظر من اگه شوهرت دوس به دلش راه بیا و سراینکه پسرت ندیدی باهاش بدخلقی نکن و اگه میگه بچه دار شین بگو یه کم بگذره که هم شناختتون بیشتر شه هم تو قلق زندگیت دستت بیاد ۴ماه زوده واس بچهـدار شدن

به نظر من اگه شوهرت دوس به دلش راه بیا و سراینکه پسرت ندیدی باهاش بدخلقی نکن و اگه میگه بچه دار شین ...

منم میگم زوده، زودیش به کنار حس میکنم. هیچ بچه ای مثل آیهانم نمیشه یا مثل اون مامان صدام نمیزنه 😔خدا هیچ مادری رو از بچش دور نکنه، هیچ بچه ایم رو بی مادر نکنه