سلام دوستان به من پیشنهاد داده شده که ازاب برنج براچاقی استفاده کنم یعنی منظورشون همون لعاب برنج بوده ؟؟؟؟اصلالعاب برنجچ چطوری درست میکنن تازه گفتن برنج ایرانی باشه ولی من که همش هندی و پاکستانی میخورمو وازبرنج ایرانی خوشم نمیاد نظرتون دراین مورد چیه یعنی واقعاتوچاقی تاثیرمیذاره
اسم ریحانه.قدم 175 سانته .وزن فعلیم 60 کیلو.محل زندگی کوه بهشتی.درصدرضایت؟بی نهایت خوشبخت .خدایا بابت همه ی نعمت های خوب و فراوانت هزاران بار شکر گذارتم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همش به خودت تلقین کن که باید چاق بشی تا اشتهات باز بشه
هم توی وعده هات زیاد بخور هم میان وعده زیاد بخور
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
من دیگه خیلی لاغرم ازدواج کردم ولی هنوزچهل کیلو هم نیستم سی وخورده ای
واسه چاقی برنج و نون زیاد بخور مخصوصا شیرخشک بزرگسالان
چیپس زیاد بخور
انقدررر بخوررر که 20 کیلو اضافه کنی چاق شدن اسونه
لامصب لاغر شدن سخته
اسم ریحانه.قدم 175 سانته .وزن فعلیم 60 کیلو.محل زندگی کوه بهشتی.درصدرضایت؟بی نهایت خوشبخت .خدایا بابت همه ی نعمت های خوب و فراوانت هزاران بار شکر گذارتم.
اولا حتما مولتی ویتامین بخور اشتهاتو باز میکنه. دوما با برنج خوردن فقط پف میکنی و شکم درنیاری پس باید کل تغذیه ت درست باشه. صبحانه تخم مرغ بخور سویق برای چاقی بخر بریز تو شیر یا شیرکاکائو هرروز بخور. اگه اشتهات باز باشه همه چی میخوری زود چاق میشی