2777
2789

پسرم یسالشه دندونای تیزی داره داغونم کرده سینم سوراخ شده خون میاد.

همش داد میزنم سرش اما خودم ناراحت میشم بعدش

داد میزنم میخنده

با روی خوش برخورد میکنم میخنده

در کل نمیدونم چی کنم فکر میکنه داره باهام بازی میکنه خیلی زجر میکشم

اگه راهکاری دارین بدین مامانا

ممنونم

هممون سعی میکنیم یکیو فراموش کنیم🤐😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=94551739]من هنوز بچم به دنیانیومده خیلی بدم میادازشیردادن چندش آور[/QUOT

حالا خودت بعدا متوجه میشی به جیگر گوشت شیر خودتو بدی چقد بهتره

هممون سعی میکنیم یکیو فراموش کنیم🤐😔
با شیشه نمیخوره

من بچه ندارم. ولی پیشنهادم اینه هر وقت سینه تون رو گاز گرفت اخم کن و از دهانش بیار بیرون. و شیر بهش نده. بزار یکم بگذره.

و چندین بار اگر این کارو بکنی میفهمه اگر گاز بگیره از شیر خبری نیست و گرسنه می مونه.

بنظرم این تنها راه باشه که بچه بفهمه اگر شیر میخواد باید گاز نگیره

کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو‌ کوچک دلی طاقت نداری 
ول که میکنه ولی تا ول کنه جون منو دراورده

ولی اگر همچنان اون گاز بگیره  و شما هم همش سینه تون رو بزارید دهانش بچه فکر میکنه شما داری بازی میکنی باهاش  و داد میزنی فکر میکنه بازیه و واسه همین میخنده که باز داد بزنی.

و واسه محرک داد زدن هم فهمیده باید گاز بگیره!

بزار زیاد گرسنه ش بشه شیرش بده مطمینا شیرشو میخوره. اگز گاز گرفت دیگه بهش نده تا شرطی بشه که نباید گاز بگیره

کاش من هم تو زندگیم یک باباطاهر داشتم که بهم میگفت: گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داری، بیا قسمت کنیم بیشش به من ده، که تو‌ کوچک دلی طاقت نداری