2777
2789
عنوان

برا نی نی کوچولوها هم زودپز هست

2403 بازدید | 18 پست

میخوام زودپز بخرم واسه فنچولم ایا کوچیک هست و قیمت میدونید لطفا راهنمابیم کنید

میشه لطف کنید برا روح برادرام صلوات بفرستید😢😙

برا چیش میخای؟ اره زودپز کوچیک دیدم

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤕🤕 مگ نی نی چی میخوره ک زودپز میخوای

یک عدد اتیش پاره هستم   عاشق پیتزا و کرانچی   دلتنگی بدترین حس دنیاس               گزارش زن گرامی اگه مخالفی لطفا اصن نیا تو تاپیکم دعوت نامه ک نفرستادم دوست عزیز                                  خرس مهربونم عاشقتممممم  M.......                                                 
برا نی نی نیس ولی سایز کوچیک هست زودپز لازم نداره تو قابلمه کوچولو سایز ۱۶ یا ۱۸ بریز میپزه

تت قابلمه هی باید اب بریزی خشک نشه من حوصله ندارم

زودپز دولیتری هست خیلی کوچیک. من عکس سه لیتریشو دارم میخوای برات بفرستم قیمت حدود 600 

سه لیتری دارم عزیرم کوچیکتر میخوام 

زدپز ایرانی ها از یه لیتر به بالاداره هم مدد خمره ای هم مدل قابلمه ای دیدم مغازه ها زدن زودپز سیسمون ...

اااا ممنونم عزیزم میرم میبینم

فقط مارک مطمان بگیر خوب بپزه مدل خمره ای ها شنیدم اول نصراللهی بعد هادی.قابلمه ای هارا نمیدونن ولی د ...

ممنون یادآوری کردی 

اخه دوستم پارسال بچش مریض شد دکترش گفت گوشت و غذاهاش تت زودپز بپز مقوی بنونه

اااا ممنونم عزیزم میرم میبینم

عزیزم از اون زودپز قدیمیا گوچیکشم هست ..من یدونشو دارم ولی خییلیی استفاده شوه از قیافه افتاده😂😂

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩