2777
2789

سلام دوستان.

من تازه 19 هفته رو تموم كردم و وارد 20 هفته شدم . 

چندروزه پاهام بشدت ورم ميكنه بخصوص مچ و پنجه پام كه باعث ميشه كفشام تنگ بشه

فشار خونم نرماله و نمكم زياد مصرف نميكنم همون نمكه داخل غذاس

البته اينم بگم من كارمندم و از صبح تا 6 عصر پشت ميز نشستم

بنظرتون اين ورم تو اين هفته ها خطرناكه ؟؟؟ خيلي نگرانم چون همه ميگن ماه هاي آخر ورم ميكنن نه الان

خدايا من باور دارم كه ثمره ي عشق من و همسرم را سالم در آغوشم قرار ميدهي . آمين  

منم همیطوربودم احتمالا ازنشستن هم هست وپاهات اویزون میمونندایطورمیشی دکترم به من گفت اب توپاهات جمع شده پاهاتودرسطح صاف بگذار

کاربر قدیمی ام  ❤پاییز بهاریست که عاشق شده است❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آب زیاد بخور و اگه پشت میز می شینی حتما ساعتی یکبار بلندشو راه برو انگشتا و مچ پاتم مدام تکون بده چون پا آویزون باشه بدتره ََشب هم تا صبح بالش بذار زیرپات. دکترت هم در جریان بذار 

یه چیزی بزار زیر پات . وای یاد بارداریم افتادم منم خیلی ورم کرده بودم ماه آخر مخصوصا بینیم 😐

باز هم بگو دوستت دارم …اینجا نه دماغ کسی دراز می شودنه گرگی به گله می زند
منم همیطوربودم احتمالا ازنشستن هم هست وپاهات اویزون میمونندایطورمیشی دکترم به من گفت اب توپاهات جمع ...

ممنونم چشم عزيزم

خب نباید طولانی مدت بشینی من ماه سومم هنوز یه ساعت توی ماشین میشینم پاهام ورم میکنه

چاره اي نيست مجبورم برم سركار

اما چند روزه اينجوري شده

وقت دكترمم 2 هفته بعده

بازم ممنونم عزيزم

یه چیزی بزار زیر پات . وای یاد بارداریم افتادم منم خیلی ورم کرده بودم ماه آخر مخصوصا بینیم 😐

خيلي سخته 

نگرانم تو ماه 5 خطرناك باشه

بازم مرسي عزيزم

آب زیاد بخور و اگه پشت میز می شینی حتما ساعتی یکبار بلندشو راه برو انگشتا و مچ پاتم مدام تکون بده چو ...

وقت دكترم 2 هفته بعده عزيزم

الان 4-5 روزه اينجوري شدم

حتما عزيزم ممنونم از رهنماييت

زیاد میشینی واسه اینه یه چیزی بزار زیر دل‌هات موقع نشستن یکم بیاد بالاتر  هر نیم ساعت یه ...

جدي ؟؟؟ يني خطرناك نيست ؟

من نگران غلظت خونه و مسموميت بارداري ام

حتما چشم عزيزم ممنونم از راهنماييتتتت

منم همینطور بودم ولی تو ماه پنج و شش... نمک رو کلا حذف کردم یعنی اصلا تو غذام نمک نریختم دیگه درست شد ولی به محض اینکه تو مهمونی غذا میخوردم چون نمک داشت دیت و پاهام ورم میکرد شما هم یا بخاطر نمکه یا به خاطر زیاد نشستن... جوراب واریس بپوشی فایده نداره؟؟