2777
2789

آره 

من و همسرم اوایل ازدواج اصلا باهم خوب نبودیم دوسه سال خیلی بدو گذراندیم و تصمیم بر این شد که جدا شدیم

من فرداش تنها رفتم مشهد حرم آقا امام رضا همینجور سرگردان بودم

وقتی اومدم چند روز بعدش متوجه بارداریم شدم و به زمین و زمان فحش میدادم از بدشانسی

اما با تولد دخترم همه چی عوض شد الان دخترم۶سااشه وهمه چی داری ه بهتر و بهتر میشه

لطفاً برای خونه ایکه می‌خوام دعا کنید،مطمینم دعاهاتونو مرغ آمین می‌شنوه وجوابمو میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواجم با عشقم یه معجزه بود 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
اره بچه دار شدنم معجزه شد...دکترا گفتن فقط باکاشت شاید نتیجه ببینم بعد من همون ماهی ک قرار بود کاشت ...

وقتی ک خوندم خیلی خوشحال شدم واقعا اشک تو چشام جمع شد 

ایشالله همه ب ارزوشون برسن

اره سونو انومالی جنسیت بچه دوممو گفت پسر شوهرم دختر دوست داشت قرار بود دیگه بچه نیاریم یه پسر داشتم شوهرم گفت این دختر بشه دیگه بچه نیاریم کلی خط و نشون کشید واسم 😓روزی که گفت پسره تا خونه پیاده اومدم زار زدم و شکر خدا کردم گفتم چی میشد دختر میدادی حتما لیاقت نداشتم یا حضرت زینب منم دختر دار میشدم خدا نکرده از جلالت کم میشد بعد از یه ماه به خاطر تکون کم بچه ام و قند بارداریم رفتم سونو دکتر گفت دخترت حالش خوبه هیچی نیس باور نکردم گفتم اقای دکتر بچه ام پسره برگه سونو انومالی رو هم دادم بهش توش نوشته بود جنسیت و گفت نه خانم مطمئن باش دختره شک نکن دیگه نگم که تا قیامت مدیون حضرت زینبم😓الان دخترم 4 سالشه چشم و چراغ خونمونه

گذشتن از تو آسون نیس....
وقتی ک خوندم خیلی خوشحال شدم واقعا اشک تو چشام جمع شد  ایشالله همه ب ارزوشون برسن

فداتشم عزیزی انشاالله خدا همه ی منتظرارو مث من سوپرایز کنه.. واقعا خیلی ما شوکه شدیم هنوزم باورمون نمیشه و هیچوقت فکرشو نمیکردم

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
اره سونو انومالی جنسیت بچه دوممو گفت پسر شوهرم دختر دوست داشت قرار بود دیگه بچه نیاریم یه پسر داشتم ...

عزیزم چقد خوبه حداحفظش کنه😍😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)