2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه روزای سختی هم داشتم ولی از عذاب جهنم خیلی خیلی می ترسم 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من خودم یه بار با مامانم بحثم شد چند نا قرص و با هم خوردم و خوابیدم نگو بیهوش شده بودم بردنم بیمارستان الان که فکر می کنم میبینم بلانسبت چقدر خر بودم اگه مرده بودم چی اونم سر یه چیز الکی و بی ارزش

حدود ۵ ماهی میشه که چند بار بهش فکر کردمو تا فکر انجامشم رفتم دیگه داشتم کم میاودم "ولی اونقد فکرمیکردم بهش به بنبست میخوردم چون پای (خدا )وسط بود😔خدا منو نمیبخشه🤚    ولی هنوزم از فکرم نرفته.... چون یه اتفاق هایی هست اگه بیوفته چاره ی دیگه ای ندارم

مگه میتونم اون چشاتو فراموش کنم؟؟مگه دیونه م !!......پس خوشبحال دیونه😔
حدود ۵ ماهی میشه که چند بار بهش فکر کردمو تا فکر انجامشم رفتم دیگه داشتم کم میاودم "ولی اونقد فکرمیک ...

ایشالا که. نمی اوفته توکلت به خدا باشه همون خدا خودش کمکت می کنه

هرچی هم تو نت سرچ میکردم یه چیز خوب برای خودکشی پیدا نمیکردم"اصلن 'هنوزم واقعن میخوام بدون چجور باید خودکشی کرد بی دردسر

[QUOTE=94510001]هرچی هم تو نت سرچ میکردم یه چیز خوب برای خودکشی پیدا نمیکردم"اصلن 'هنوزم واقعن میخوا ...

ن واقعن میخوام تو دنیا عذاب بکشم چون خدا قول داده بعد هر سختی "خوشی هم هست')ولی درکل ابزار های خودکشی خیلی ازار  دهنده ن