2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 42643 بازدید | 5877 پست
مریم شومیرت ک خیلی قشنگهههه من فک کردم مثلا درحدتیشرته اونجوری گفتی منم یه شومیز گرفتم ۱۵۰سادس

فدددداااااات گلم😍😍😍😍😍💋💋

اره بابا به نسبت خوب بود قیمتش😉

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

خب خب😊 خانومای گلِ خونه دار و شاغل خسته نباشین💋😍

وقته خوابه ؛ ساکت باشید برقا رو هم خاموش کنید بخوابیم ساعت ۴ میخوام برم ختم انعام

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤
من که به لطف بچه هام خونه رو کردم عین مسجد باز صد رحمت به مسجد از اونم بدتر  😄😄😄😄

من‌انقد سرامیکای خونه چرب سده بدم‌میاد 😭هرروز تمیزمیکنم‌بارچسبیه

اگه الماس هم باشی...یه تیکه روتاجمی😍🤩
مریم من الان تو ساختمون پدرشوهرم زندگی میکنم مامانم همیشه بهم میگه تا اونجایی بیار حداقل من نیستم ک ...

قشششنگ میدونم چی میگی چون منم یکی از موانعم برای بچه همین.موضوع بود نمیخاستم توی خونه پدرشوهرم بچه داربشم اما ما ازیه جایی فهمیدیم که فعلا برامون مقدورنیست پس بیخیالش شدم ولی خدااااروشکر که باهامون قهربودن تا تقریبا یکسالگیه کارن.فقط یکی دوروز اول پدرمادرش میومدن چنددقیقه و میرفتن و بعدشم.که کلا دوباره قطع رابطه کردن.

الان که دوباره اشتی کردن واقعا برام سخته.منم سختیه بچه رو بادل و جون تحمل میکنم اما کاراودخالتای اینا واقعا سختتره.مثلا زن بابای شوهرم لب پسرمو میبوسه.اوووغ.یا وقت و بی وقت میان پشت در صداش میکنن اینم بچس هوایی میشه میخادبره پیششون.خلاصه که گرفتارم ازدستشون.دلم.میخاد دوباره یه دعوایی درست کنن قهرکنن راحت بشم.

ازاول نباید اجازه بدی توی کارای بچه دخالت کنن تا بعدا راحت باشی.برای تعویض پوشک،حمام،لباس پوشوندن و کلا تمام کاراش سعی کن همون چندروزاول که مامانت کنارته خودت زود ازش یادبگیری وخودت انجام بدی که اگه بسپری به اونا دیگه تا اخر همه جوره اذیت میشی.

من ازهمون شب اول فقط یه بارخاهرم بچه روپوشک کرد نگاه کردم دیگه کلا اجازه ندادم کسی پوشکشو عوض کنه خودم تمام کاراشو ازهمون اول انجام دادم وقتی بیست روزش بودو خاهرمم داشت ازپیشمون میرفت انگارچندسال بچه داری کرده.باشم همه چیو خوب یادگرفته بودم.

اوووف چقدددر حرف زدم.ببخشیییییییید