2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 42584 بازدید | 5877 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام صبح بخیر.. ممنون از راهنماییهاتون من دیشب پونه واویشن جوشوندم آخرسرم زعفرون ریختم توش.. یه خ ...

خب خونریزی کم بشه چه اتفاقی میفته

خدایا من سخت دلم معجزه میخواهد❤❤❤
عزیزم از تجربه ی سفرت نگفتی؟

چرا گفتم جانم 

ام‌پی تری تعریف کردم بعدش پاک کردم

😂

عزیزم من شمارو خوب نمیشناسم

یکم از خودت برام بگو 

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂
اره گلی جون خداروشکر روز دوم دیگه با استامینوفن کاملا کنترل شدو راه افتاده قشنگ.

خدارو هزار بار شکر 🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂
@مااادر     عشقم کوروش بهتره؟

ممنون عزیزم اره خداروشکر امروز کاملا خوب شده.مرسی که به یادمون بودی

پریا جون فک کنم کلا من و کاربرکاکتوس روباهم اشتباه گرفتیا.عکسامونم اشتباه گرفته بودی.پسر ایشون اسمش کوروشه ،پسرمن اسمش کارن هستش عزیزم.  

ممنون عزیزم اره خداروشکر امروز کاملا خوب شده.مرسی که به یادمون بودی پریا جون فک کنم کلا من و کاربرک ...

بچه های شما هم میان به پاتون میچسبن و نق میزنن یا فقط نیلای من اینجوریه

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
بچه های شما هم میان به پاتون میچسبن و نق میزنن یا فقط نیلای من اینجوریه

اووووف آره به شددت

من پای گاز و ظرفشویی که وایسم دیگه اوجشه انگارمیگه چرابه من توجه نمیکنی میادمثل گربه خودشو لای پاهای من میپیچونه.

یکی از بهترین چسبانندگان دنیا همین بچه هان😍😍😍

شیلان اعصابم نمیکشه گاااااهی واقعا

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
اووووف آره به شددت من پای گاز و ظرفشویی که وایسم دیگه اوجشه انگارمیگه چرابه من توجه نمیکنی میادمثل ...

منننننننم😢😢😢😢

وااای من اگر جای تو باشم تو اون شرایط فقط فکرم میره پی هسته ی گیلاس  که نکنه بندازه روفرش ، یا ...

سلام عشقم متاسفانه دعوامون شد و کار به گیلاس نکشید منم همشو خوردم خودم.  حرامش بشه هسته هاشو درآورده بودم🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا من سخت دلم معجزه میخواهد❤❤❤