2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 42638 بازدید | 5877 پست
لامصب مگه نرفتی فاتحه . بخدا مریم‌اخرش یه روز گیر میکنه توش آبروت میره 🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است
لامصب مگه نرفتی فاتحه . بخدا مریم‌اخرش یه روز گیر میکنه توش آبروت میره 🤣🤣🤣🤣🤣

نه هنوز نرفتیم😊😊

واااااای فک کن😂😂😂😂😂😂😂😂

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه شوهرت فرار نمیکنه . اوشون گاها در میره از دست من

اخه  وقتی خودش میگه🤣چرا باید فرار کنه🤣

الان دوش گرفتم چای دم کردم املت هم درست کنم 

بیدارش کنم دوش بگیره بریم فاتحه

زهره بی شوخی میگم‌چرا سرد شدی از شوهرت ببین مریم‌خبر داره من در مزخرف ترین شرایط روحی هستم ولی انداز ...

هدیه من درکل طبعم زیاد گرم نیس..

و اینکه یه خورده عصبیم..ازهرچیز ناراحت باشم وارد تموم مسائل زندگیم میکنمش.. 

علاقه و انرژی واسه رابطه ندارم.خیلی کم پیش میاد به میل خودم باشه

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است
اخه  وقتی خودش میگه🤣چرا باید فرار کنه🤣 الان دوش گرفتم چای دم کردم املت هم درست کنم  بی ...

بله منم روزی سه بار گل کوچیک بزنم املت هم درست میکنم . بخدا من امروز بهش،صبحانه هم ندادم 

خدایا من سخت دلم معجزه میخواهد❤❤❤
نه خود عروسی کنسل نیس ؛ رفتن ما کنسله  خب برادر شوهرم عزادار شد ما به خاطر احترام به برادر شوه ...

اها اینطوری اره،فک.کردم.میگی کلا عروسی کنسل شده.خخخخخ

ببخش بیخاب بودم.کلا قاطی کردم.

هدیه من درکل طبعم زیاد گرم نیس.. و اینکه یه خورده عصبیم..ازهرچیز ناراحت باشم وارد تموم مسائل زندگیم ...

بیخیال عزیزم طبع ها متفاوته 

به حرف این هدیه گوش نکن😂😂😂

با حرفاش یه وقت فکر نکنی ایراد داریاااا  نه هر کسی یه مدله😊😊😊

من خودم در بدترین شرایط روحی و جسمی و مکانی ؛ حاضرم 🤣🤣🤣🤣🤣

هدیه من درکل طبعم زیاد گرم نیس.. و اینکه یه خورده عصبیم..ازهرچیز ناراحت باشم وارد تموم مسائل زندگیم ...

نه دختر رو خودت کار کن اصلا خوب نیست نزار شوهرت عادت کنه به این دوری . ولی سردی بد نیست من حالم از گرمی خودم بهم میخوره

خدایا من سخت دلم معجزه میخواهد❤❤❤