2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 42649 بازدید | 5877 پست
عفونت رحم = گزنه را بکوب با کمی نمک مخلوط کن شب ها در رحم بگذار گزنه رو دم کن هر روز یک الی دو فنج ...

واااای با اولی که مشکل دارم عمرا نمیتونم

ولی دومی رو انجام میدم

مریم یعنی میتونه واسه پد باشه؟

فقط اینکه از پد بزرگ(نوار)

به پد کوچیک(پد روزانه)تبدیل شده

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
واااای با اولی که مشکل دارم عمرا نمیتونم ولی دومی رو انجام میدم مریم یعنی میتونه واسه پد باشه؟ فق ...

بلههههه میشه

من دیروز دو سه ساعت برای یه مشکلی ، پد روزانه گذاشتم داشتم اون دقیقه های آخر کلافه میشدم

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

صبحتون بخیر❤️❤️❤️

اوووف برای بار سوم رفتم دکتر بالاخره بعد از کلی آزمایش و عکس مشخص شد سینوسام عفونی شدن با یه کیسه دارو مجدد برگشتم خونه

ولی راحت شدم علت سرماخوردگیای مکررمو فهمیدم😊

بلههههه میشه من دیروز دو سه ساعت برای یه مشکلی ، پد روزانه گذاشتم داشتم اون دقیقه های آخر کلافه میش ...

واااای دیشب از حموم اومدم هرکاری کردم نتونستم نذارم

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
سلام  صبحتون بخیر❤️❤️❤️ اوووف برای بار سوم رفتم دکتر بالاخره بعد از کلی آزمایش و عکس مشخص شد ...

سلام عزیزم

خداروشکر که معلوم شد

داروهاتو به موقع بخور ایشالا به زودی خوب خوب میشی

واسه منم منظم نیست،هیچیم نمیخورم، از اخرین روز پریودی تقریبا 20روز بعدش میشم، ی چند وقت تقویم علامت ...

منم 8روز عقب افتاد امروز شدم فردا باید آزمایش هورمون بدم 8 روز دیگه سونوگرافی تا علت نامنظمی مشخص بشه 

اگه بهد درمان تنظیم میشه نه

ولی پری شدم انگاری دنیا رو بهم دادن😄😄😄😄

سلام صبح عالیتون بخیر.. من از ۶بیدارم بیخواب شدم امروز

من برعکس 4صبح تازه خوابیدم خواستم 7/5 صبح بیداربشم گوشی رو خاموش کردم دوباره خوابیدم

زود بیدارشدن اگه کسی بهم باد بده یه دنیا ممنونشم انگیزه صفر☺

پس کی میخوای بیخیالش بشی؟؟ کم کم بزارش کنار،شده روزی نیم ساعت، تلاشتو بکن میتونی

دیروز چند ساعت دراوردم و بدون لباس زیر بودم

بعدش رفتم حموم دوباره گذاشتم