گلبوته__خانوم مدیر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 6249 عنوان دورهمی دوستان صمیمی | مشاهده متن کامل بحث + 42649 بازدید | 5877 پست سلام عزیزان این تاپیک خصوصیه برای راحتیه خودمون ایجادش کردیم 😊😚🌹 همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻♂️😂 1398/04/01 | 00:07 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsahz عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 3546 خیلی کم پیش میاااد خیلی کم ماهم مسافرت تنهایی نرفتیم هیجوقت ولی گردش داخل شهر بهش گفتم هفته ایی یباربریم میگم نامزدی زیادنرفتم الان جبران کنم اگه الماس هم باشی...یه تیکه روتاجمی😍🤩
مریم__بانووو عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 7042 نمیدونم من خودی یم یا نه 😏😏😏😏 نه والا بار اول شما رو میبینیم😊😀 بیهوده نگردید به تکرار در این شهر؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد 😍😍❤
hdyh98 عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 601 ماهم مسافرت تنهایی نرفتیم هیجوقت ولی گردش داخل شهر بهش گفتم هفته ایی یباربریم میگم نامزدی زیادنرفتم ... ما داخل شهر تنها میریم ولی مسافرت یه بار تنها رفتیم . خدایا من سخت دلم معجزه میخواهد❤❤❤
pمژگان عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 1150 تولدت مبارک من وتو تویه روز متولد شدیم تولدت مبارك عزيزم .هميشه تنت سالم و دلت خوش باشه
atizari عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 1891 نه والا بار اول شما رو میبینیم😊😀 و همچنین منم شما رو😂😂😂😂 و خدایی که در این نزدیکی هاست
mahsahz عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 3546 ما داخل شهر تنها میریم ولی مسافرت یه بار تنها رفتیم . خوبه خوش باشین🤩 اگه الماس هم باشی...یه تیکه روتاجمی😍🤩
مااادر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 3885 چراهمه درگیر مسافرت وتفریح دونفرن😫😫😫من همیشه حسرتش و دارم من برعکسم.ما همیشه خودمون تنهاییممسافرت که جزچندتامسافرت کاری که ماموریت بوده اصلا نرفتیم تاحالا.تنها مسافرت ماشده خونه مامانم.اما من دوس دارم اگرم مسافرت یا تفریح بریم تنها نباشیم.توی خونه اینهمه باهم هستیم بسسه دیگه.
hdyh98 عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 601 من برعکسم.ما همیشه خودمون تنهاییم مسافرت که جزچندتامسافرت کاری که ماموریت بوده اصلا نرفتیم تاحالا.ت ... نه اینکه بدم بیاد ولی خب من پیش مادرشوهرم و همسر خواهرش خیلی معذبم تو مسافرت مخصوصا که آشپزی و کارها رو میزارن عهده من خدایا من سخت دلم معجزه میخواهد❤❤❤
مااادر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 3885 نه اینکه بدم بیاد ولی خی من پیش مادرسوهرم و همسر خواهرش خیلی معذبم تو مسافرت مخصوصا که آشپزی و کارها ... اره حق داری.منم دسته جمعی دوس دارم با کسایی که دوسشون دارم نه قوم شوهر
hdyh98 عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 601 اره حق داری.منم دسته جمعی دوس دارم با کسایی که دوسشون دارم نه قوم شوهر افرین مثلا جمع دوستانه یا خانواده خودم🤗🤗🤗🤗 خدایا من سخت دلم معجزه میخواهد❤❤❤
گلبوته__خانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 6249 سلام 😍😍😍😍😍😍😍من برگشتم نامردا آخه ۲۵۰۰ تا پیام رو چجوری بخونم ؟ 😄دلم واستون خیلی تنگ شده بود همیشه به یادتون بودم بیاین بگین این چند روز چه گذشت خبر ها و اتفاق های خوب رو بگید که حالم خوب شه بخدا روحیه ی خبر های بد رو ندارم ❤❤❤❤❤ همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻♂️😂
panaheman عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1729 سلام 😍😍😍😍😍😍😍 من برگشتم نامردا آخه ۲۵۰۰ تا پیام رو چجوری بخونم ؟ 😄 دلم واستون خیلی ت ... سلاااام گلی جونمخوبی عزیزم؟خوش گذشت؟ما همه خوبیم خداروشکر زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
گلبوته__خانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 6249 سلاااام گلی جونم خوبی عزیزم؟ خوش گذشت؟ ما همه خوبیم خداروشکر سلام پناه جون قربونت برم خدارو شکر اِیییییییی بد نبود یه جاهایی اونا حرص دادن یه جاهایی من 😂😂😂از خودم راضی بودم در کل قبلنا فقط کارن خودخوری بود ولی این سری مقابله به مثل کردم 🤣 خیلی کیف داد همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻♂️😂
hdyh98 عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 601 سلام 😍😍😍😍😍😍😍 من برگشتم نامردا آخه ۲۵۰۰ تا پیام رو چجوری بخونم ؟ 😄 دلم واستون خیلی ت ... گل بوته جون جمعه همه با شوهرامون دعوامون شد 🥴🥴🥴🥴🥴ولی مریم مدیریت کرد تاپیک رو . خدایا من سخت دلم معجزه میخواهد❤❤❤
mahsahz عضویت: 1397/08/01 تعداد پست: 3546 سلام 😍😍😍😍😍😍😍 من برگشتم نامردا آخه ۲۵۰۰ تا پیام رو چجوری بخونم ؟ 😄 دلم واستون خیلی ت ... سلام عزیزم خوش گذش سفر ماخیلی منتظرت بودیم اگه الماس هم باشی...یه تیکه روتاجمی😍🤩