گلبوته__خانوم مدیر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 6249 عنوان دورهمی دوستان صمیمی | مشاهده متن کامل بحث + 42585 بازدید | 5877 پست سلام عزیزان این تاپیک خصوصیه برای راحتیه خودمون ایجادش کردیم 😊😚🌹 همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻♂️😂 1398/04/01 | 00:07 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khoshhal__ عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 350 نه عزیز دلم کسی نمیدونه بنده خداها اصراری هم ندارن بدونن 😄 عادت کردن به اسم گلی عزیزم از تجربه ی سفرت نگفتی؟
گلبوته__خانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 6249 😂😂😂 عه سلامچطوری عزیزم دلم برات تنگ شده 😍😘 همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻♂️😂
hdyh98 عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 601 سلام صبح بخیر.. ممنون از راهنماییهاتون من دیشب پونه واویشن جوشوندم آخرسرم زعفرون ریختم توش.. یه خ ... خب خونریزی کم بشه چه اتفاقی میفته خدایا من سخت دلم معجزه میخواهد❤❤❤
گلبوته__خانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 6249 عزیزم از تجربه ی سفرت نگفتی؟ چرا گفتم جانم امپی تری تعریف کردم بعدش پاک کردم😂عزیزم من شمارو خوب نمیشناسمیکم از خودت برام بگو همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻♂️😂
گلبوته__خانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 6249 اره گلی جون خداروشکر روز دوم دیگه با استامینوفن کاملا کنترل شدو راه افتاده قشنگ. خدارو هزار بار شکر 🙏🙏🙏🤲🤲🤲🤲 همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻♂️😂
مااادر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 3885 @مااادر عشقم کوروش بهتره؟ ممنون عزیزم اره خداروشکر امروز کاملا خوب شده.مرسی که به یادمون بودیپریا جون فک کنم کلا من و کاربرکاکتوس روباهم اشتباه گرفتیا.عکسامونم اشتباه گرفته بودی.پسر ایشون اسمش کوروشه ،پسرمن اسمش کارن هستش عزیزم.
shilanshahoo عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 2517 عه سلام چطوری عزیزم دلم برات تنگ شده 😍😘 سلام عشقمخوبم😘😘تو چطوری؟؟؟منم یه عالمه دلم تنگشده❤️❤️
atlasjoooooon عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 5489 ممنون عزیزم اره خداروشکر امروز کاملا خوب شده.مرسی که به یادمون بودی پریا جون فک کنم کلا من و کاربرک ... بچه های شما هم میان به پاتون میچسبن و نق میزنن یا فقط نیلای من اینجوریه اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟
shilanshahoo عضویت: 1397/06/25 تعداد پست: 2517 بچه های شما هم میان به پاتون میچسبن و نق میزنن یا فقط نیلای من اینجوریه یکی از بهترین چسبانندگان دنیا همین بچه هان😍😍😍
khoshhal__ عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 350 چرا گفتم جانم امپی تری تعریف کردم بعدش پاک کردم 😂 عزیزم من شمارو خوب نمیشناسم یکم از خود ... اهان، چی بگم؟ اسممو ک نگفتم، منم از بچه ها کمک خواستمو زود پاک کردم
khoshhal__ عضویت: 1397/10/11 تعداد پست: 350 بچه های شما هم میان به پاتون میچسبن و نق میزنن یا فقط نیلای من اینجوریه پسر من ک همش داره بد اخلاق تر میشه، اصلا حرفمو گوش نمیده گاهی خیلی عصبیم میکنه
مااادر عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 3885 بچه های شما هم میان به پاتون میچسبن و نق میزنن یا فقط نیلای من اینجوریه اووووف آره به شددتمن پای گاز و ظرفشویی که وایسم دیگه اوجشه انگارمیگه چرابه من توجه نمیکنی میادمثل گربه خودشو لای پاهای من میپیچونه.
atlasjoooooon عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 5489 یکی از بهترین چسبانندگان دنیا همین بچه هان😍😍😍 شیلان اعصابم نمیکشه گاااااهی واقعا اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟
atlasjoooooon عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 5489 اووووف آره به شددت من پای گاز و ظرفشویی که وایسم دیگه اوجشه انگارمیگه چرابه من توجه نمیکنی میادمثل ... منننننننم😢😢😢😢 اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟
hdyh98 عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 601 وااای من اگر جای تو باشم تو اون شرایط فقط فکرم میره پی هسته ی گیلاس که نکنه بندازه روفرش ، یا ... سلام عشقم متاسفانه دعوامون شد و کار به گیلاس نکشید منم همشو خوردم خودم. حرامش بشه هسته هاشو درآورده بودم🤣🤣🤣🤣🤣 خدایا من سخت دلم معجزه میخواهد❤❤❤