2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 42652 بازدید | 5877 پست
هدیه من بس استفاده میکنم  دوستام استار  همه هم راضی هستیم  رو بس نوشته ۴۰ دقیقه با ...

ممنون گل بوته جون . اون که خواستم بخرم از این نبود بهتر که نخریدم اونو  . خدا خیرتون بده حوصله رنگ نداشتم 

خدایا من سخت دلم معجزه میخواهد❤❤❤
آره تازه همه گفتن موقع جشن یادت اومد تیره کنی . من رنگ تیره میزنم سنم بالا میزنه پوستمم تیره نشون می ...

راست  میگن البته من تیره بهم میاد ولی حال رنگ کردن نداشتم چون موهام سوخته . موهام که درست شد برم فکر لباسمم بکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس غزاله جون این کیک شیرینه..اصلا تلخ نیست

من یه بار درست کردم چون نوشته بود با چای پررنگ درست کنم و توش پودر کاکائوهم بزنم یه طعم رو به تلخی داره شاید شما شکر زیادی زدین چون کیک چای طعمش به همین تلخیشه😉

درضمن نوش جونتون قشنگ پف کرده بود😋😋😋😋

عشق اول اونی نیست که اول از همه اومده...اونیکه از وقتی که اومده دیگه هیچکس نمیتونه جاشو بگیره      
گلی جون سلام پستت که جریان سفرت بود ندیدم کدوم صفحه است؟

منم زدم نیومد به منم بگین

عشق اول اونی نیست که اول از همه اومده...اونیکه از وقتی که اومده دیگه هیچکس نمیتونه جاشو بگیره      
مادرشوهرجانم اومد خونمون هی ازعروس و مادرشوهرنیگه هوووف

واییییی . خدا به دادت برسه . بچه ها مادر سوهر من بخدا عجیب مهربون شده