2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان صمیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 42643 بازدید | 5877 پست
سینم وحشتناک میدرده.. دلم همش میگیره ول میکنه ،،دل درد پریودی دارم..لگنم درد میکنه  سرم دردمیک ...

اگرم حامله نباشی ناراحت نباش ،ابن جلوعقب انداختنا یعنی رحمت داره کم کم اماده بارداری میشه.

منم بااینکه همیشه منظم بودم توی دوران اقدامم خیلی عقب جلو میشد پریودم .تمام این علایم روهم داشتم یه جورایی

اگه درآوردی که گذاشتی سطل حتما یه نگاه بنداز ببین هست خیالت راحت بشه

نگاه کردم نبود همه خونه رو گشتم

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به خانومای خوشگل

دوستان من یه مسله ای برام بوجود اومده میشه راهنماییم کنید😅

بچها من یه نامزد دارم که چند سال با هم دوست هستیم بعد الان بحث ازدواج اینا رو کشیده وسط ولی من خیلی از از زندگی بعد ازدواج میترسم واقعا با چیزایی که تو سایت دیدم و یا کلا

الان مسعله جدی اونجاست که من قصد مهاجرت دارم ولی  نامزدم اصلاااااا😑

پسر خوبیه و شرایطشم خوبه منم دوسش دارم 

شما باشید چیکار میکنید ؟ قصدتونو عوض میکنید یا نامزدتون زو ؟😂😅

آخه من واقعا تو این مسعله مهاجرت جدیم ... خیلی ساله

❤❤🌸🌸

بچه ها همسرم قرار بود برایکروز بره شهرشون پیش مامانش الان 3روز رفته اونجا،همه بچه هاش اونجان فقط همسر من شهرشون نیست فقط همسر من کاراشو انجام میده اونروزی که رفت گفت کولرش خرابه گرمه دادم براش درست کردن هر وقت میره کلی هزینه میکنه براش مامانش تبله حتی غدا درست نمیکنه هرچی دم دستش بیاد میخوره،باید غذا بخره براخودشو مامانش،کلی هم قبض یا خرید باشه میده همسرم یعنی ی سری دقیق 500پیاده مون کرد😳

الانم میدونم همینه هرسری بحث داشتیم میگفتم اون ی نفره حقوق میگیره ی هزاری ازش هنو نیومده تو زندگیمون حتی کادو عروسی هم بهم نداد،خلاصه اوایل ناراحت میشدم همسرمم ناراحت میشدو عصبی ولی الان میخوام خونسردو ریلکس باشم قرار بود صبح بیاد الان تماس گرفتم گفت نمیام من گفتم اوکی سرررداومدم خونه مون

دیگه بروش نمیارم چون کار خودشو انجام میده

دختر خوبی شدم😊

واقعا از دوستان ممنونم مخصوصا رویاجون،و تمام دوستان حاضر تو این تاپیک و...

وخانواده رجبی😂

سلام به خانومای خوشگل دوستان من یه مسله ای برام بوجود اومده میشه راهنماییم کنید😅 بچها من یه نامزد ...

ملیکا جون پستای منو بخونن ببین میتونی کمکم کنی

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است
زهره خدانکشدت مردم از خنده ان شالله بارداری گلم چرا بی بی نمیزنی

زدم منفی بود

وای حواسم ب گوشی بود پسرم پفکم و برداشت و دررفت😫😫

ووااای خداااایا .خیلی باااامزس

عزیزم نزارمزه ی ایناروبچشه وگرنه دیگه همش میخاد ازتون .من یه بارخیلی پفک دلم میخاس،چندتا هویج اندازه پفک برش دادم ریختم بشقاب قاطیه پفکا میومد میخاس هویج میدادم دستش بچم احساس میکرد کلاه رفته سرش ولی خب بازم پفک نخورد باهرترفندی بود

بچه ها من دیروز سرچ کردم دیدم ابوعلی سینا گفته اگه یه سیر تو رحم قراربدین و بعدازچنددقیقه دهان طعم س ...

زهره اون بمونه تو رحمت رو داغون میکنه این چه کاریه سیر رو باید با دقت بزاری تو رحم و بعد پنج دقیقه برش داری حتما برو به دکتر بگو 

خدایا من سخت دلم معجزه میخواهد❤❤❤
سلام به خانومای خوشگل دوستان من یه مسله ای برام بوجود اومده میشه راهنماییم کنید😅 بچها من یه نامزد ...

مهاجرت والسلام

نامزد کیلو چند..بیا منم ببر شوهرمو بزارم همراهت در برم