2777
2789
عنوان

چاق شدن برام آرزوووو شده 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با قد 159 خیییییلی هم لاغر نیستید ناامید نباش اصلا البته  نمیگم چاقی ولی خب من تقریبا هم قد شمام وزنمم 44!!! ما یه تاپیک داریم چالش چاقی دور هم جمع میشیم به هم انگیزه میدیم لینکشو میذارم دوست داشتی بیا

چالش چاقی ماه پیشونی

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!
وزن ۵۰اونقدرام کم نیست واسه قدت ک انقد ناراحتی  منم خیلی وزنم کمه دارم سعی میکنم چاق بشم  ...

اینجور به نظر میاد ولی نسبت به قبل خیلی لاغر تر نشون میدم. بیشتر رو صورتم تاثیر گذاشته واسه این ناراحتم

دست راستت زیر سر من من که کم کم دارم از لاغری افسرده میشم. تناسب اندامم آرزوست

واقعا ای کاش یه مدت جای وضعیت هامون باهم عوض شه من بد بخت الان حداقل ۱۵کیلو اضافه وزن دارم خدایی خیلی هم بخور نیستم ها ولی شدیداً ارث و استعداد دارم الآنم بچه شیر میدم دکتر بهم اجازه رژیم نمی ده حتی تو دوران بارداری هم خیلی چیزا که دلم میخواست از ترس چاقی نمی‌خوردم از وضعیت افسردگی من سر اضافه وزن اگه بخوای بدون تو دوران نوجوانی حاضر بودم یه بیماری سخت بگیرم ولی لاغر بشم 

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
یه سوال بپرسم قرص سیپروهپتادینم خوردین یا ازش چیزی میدونین دکتر به من داده میگه اشتها اوره ضرر نداره ...

این قرصه آدمو میندازه رو خواب 

و ادمو بداخلاق و عصبی میکنه

تازه عوارضم داره ک من دقیق نمیدونم

اسیر شدیم😒
واقعا ای کاش یه مدت جای وضعیت هامون باهم عوض شه من بد بخت الان حداقل ۱۵کیلو اضافه وزن دارم خدایی خیل ...

ایشالله به هدفتون میرسید. یه خورده بچه بزرگ بشه بعد شروع کنید رژیم سالم. قطعا با ورزش خوب میشه. زن پسر عمومم مثه شما بود. بچش که یک سال و نیم شد مرتب رفت باشگاه و رژیم درست گرفت عالی شده الآن

ایشالله به هدفتون میرسید. یه خورده بچه بزرگ بشه بعد شروع کنید رژیم سالم. قطعا با ورزش خوب میشه. زن پ ...

انشالله شما هم همیشه سلامت باشید وبه وزن دلخواه تون برسید

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی