2777
2789
عنوان

چاق شدن برام آرزوووو شده 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید از نزدیک ببینید. خیلی زیااد لاغر شدم. حالا بدنم مهم نیست. رو صورتم خیلی تاثیر گذاشته. لاغری اصل ...

عزیزم زیاد غذابخور خیلی راحت چاق می شی شک نکن تو اینترنت هم سرچ کن واسه راههای چاق شدن 

با خدا باش و پادشاهی کن
میتونی بری پیش دکتر تغذیه  یه آزمایشی هست واسه آنزیم های معده مشخص میکنه معدت غذا رو حذب میکنه ...

من رفتم کاملا. کلی آزمایش انجام دادم. گفتن مشکلی نداری. فقط کم اشتهایی. با اینکه نهار و شامم خوب میخورم ولی بینش یادم میره چیزی بخورم 

بله درسته من این دوسه ماهه اخیر یازده کیلو کم کردم

دوست داشتی کم کنی منظورم اینه رژیم گرفتی؟!اگه بله چه رژیمی گرفتی؟!

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
اگه استرس (یا افسردگی) داری برو روانپزشک داروی ضد استرس و افسردگی بگیر سوخت و ساز بدن رو کم می کنه ...

نه مشکل روحی ندارم. خوبه همه چی خدا رو شکر. میان وعده ام خیلی خیلی کمه. اشتها خوردنشون رو ندارم. فکر میکنم واسه این باشه

من رفتم کاملا. کلی آزمایش انجام دادم. گفتن مشکلی نداری. فقط کم اشتهایی. با اینکه نهار و شامم خوب میخ ...

چون اشتهات کمه یادت میره قرص اشتها بخر ازین گیاهیا که فقط واسه اشتها خوبه 

اسیر شدیم😒

من یکی از آرزوهام اینه که یه بار فقط یه بار اشتها کور بشه دریغ وچه ناراحتی چه تو زمانی سرم شلوغ کار چه خوشحالی چه دوره بارداری چه زمانی که باردار بودم تنها چیزی که کم نمی شد همیشه اشتهام بود

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
من یکی از آرزوهام اینه که یه بار فقط یه بار اشتها کور بشه دریغ وچه ناراحتی چه تو زمانی سرم شلوغ کار ...

دست راستت زیر سر من

من که کم کم دارم از لاغری افسرده میشم. تناسب اندامم آرزوست

وزن ۵۰اونقدرام کم نیست واسه قدت ک انقد ناراحتی 

منم خیلی وزنم کمه دارم سعی میکنم چاق بشم 

قدم ۱۶۳وزنم ۴۵سعی کن غذاهای پرکالری بخوری

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
سمت پودر و قرص نرو که من ازشون ضربه خوردم یه مدت معدم داغون شد وعده های غذاییتو زیاد کن  آب ه ...

یه سوال بپرسم قرص سیپروهپتادینم خوردین یا ازش چیزی میدونین دکتر به من داده میگه اشتها اوره ضرر نداره ولی باز من میترسم