2777
2789
عنوان

لکه بینی بعد رابطه دربارداری.باتجربه ها خواهش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 9090 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر.دعا کن واسه منم حل بشه خیلی میترسم.یه سقط داشتم الان خیلی استرس دارم😭😭

نترس عزيزم

خدا حفظ كنه نينيتو💖💖

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

عزیزم فکرنکنم بخاطر ارگاسم باشه من نزدیکی ندارم اما تو خواب واژنم تند تند نبضش میزنه تقریبا هرشب 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
۱۲ساعت میشه؟

اگه پزشکت گفته اره 

بیشتر از دوازده ساعتی یکی مجاز نی ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
سلام تا الان ادامه داشت ولی خب الان خیلی خیلی کمتر شده.مال تو چی

من صبح يه ذره لك قهوه اي ديدم ولي ديگه نديدم تا الان

شيافم گذاشتم همشم دراز كشبده بودم

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
هماتوم هم دارم خیلی ناراحتم امیدوارم بودم دیگه این هفته ضربانشو بشنوم.ولی غیر ضربان که باید رشد میکر ...

آخی عزیزم خیلی ناراحت شدم.ولی بنظرم پیش یه سونوی دیگه برو که کاملا مطمئن بشی.اگه رشد نکرده باشه خودبخود سقط میشه نیازی که اقدام خاصی نیست.ایشالا به زودی دامنت سبز بشه گلم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که در دلم گذاشتی .😍
آخی عزیزم خیلی ناراحت شدم.ولی بنظرم پیش یه سونوی دیگه برو که کاملا مطمئن بشی.اگه رشد نکرده باشه خودب ...

ممنون اره صبر میکنم یکی دو هفته تا خودش بیفته کاش خدا معجزه کنه برام