2777
2789

سلام بچه ها من هفته ۷بارداری هستم عصر با همسرم رابطه داشتیم بدون دخول ولی من به ارگاسم رسیدم(ببخشید واضح گفتم).و بعدش یه لکه قرمز روشن دیدم وبعد از اونم تا الان ترشحات قهوه ای دارم خیلی میترسم چیکار کنم الان؟لطفا الان سرزنش نکنید که نزدیکی نداشته باش چون خودم میدونم الانم خیلی ترسیدم و استراحت میکنم دکترم واسم شیاف نوشته شبی یه دونه میزنم.الان چیکار کنم؟کسی تجربه داشته؟کی لکه قطع میشه؟😭

خدایا شکرت بابت معجزه ای که در دلم گذاشتی .😍

منم همين الان مث تو همچين مشكلي پيدا كردم

رفتم دستشويي و بعد رابطه لك قرمز روشن ديدم 

شياف گذاشتم و دراز كشيدم الان

ولي ديگه نديدم فعلا

نميدونم علتش چيه بعد ارضا شدن لك ديده ميشه!

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یع شیاف استفاده کن درست میشه سونو قلب رفتی که؟؟

نه فعلا ۶هفته رفتم طبق سونو ۵هفته و ۴روزم بود ساک و کیسه زرده بود ولی جنین نه گفت ۲هفته دیگه بیا

رابطه و ارگاسم باعث انقباض رحم میشه ...بهتره مراقب باشی 

دارو هم که داری 

دیگه نترس اروم باش خوب میشی ...انشاالله ..

نشاسته گل یه قاشق بریز توی اب سرد که کم باشه غلیظ بخور ..جلوگیری از لک بینی و جای بچه رو سفت میکنه 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
منم همين الان مث تو همچين مشكلي پيدا كردم رفتم دستشويي و بعد رابطه لك قرمز روشن ديدم  شياف گذ ...

الان دیگه ترشحات سفیده یعنی؟

رابطه و ارگاسم باعث انقباض رحم میشه ...بهتره مراقب باشی  دارو هم که داری  دیگه نترس اروم ...

خیلی میترسم نکنه سقط بشه

الان دیگه ترشحات سفیده یعنی؟

الان ديگه هيچي ندارم فعلا خداروشكر

واسه انقباض رحمه احتمالا موقع ارضا شدن

برای حاجتم میشه صلوات بفرستید عزیزای دل 🥺ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
رابطه و ارگاسم باعث انقباض رحم میشه ...بهتره مراقب باشی  دارو هم که داری  دیگه نترس اروم ...

میگم دکتر گفت شبی یه شیاف ولی الان که لکه بینی دارم بنظرت میتونم ۸ساعت یکی استفاده کنم

خیلی میترسم نکنه سقط بشه

نترس استرس بدتره ...

نفسای عمیق بکش بشین تلویزیون ببین 

گوشی و امواجش ممنوعه هنوز قلب دیده نشده باید بزاری کنار 

دکترم گفتش مثلا نزدیک ده متر فاصله باشه 

تلفنی حرف زدن هم زیر دودقیقه باشه ....

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
میگم دکتر گفت شبی یه شیاف ولی الان که لکه بینی دارم بنظرت میتونم ۸ساعت یکی استفاده کنم

نه اصلا زیادیش خوب نی 

دوازده ساعتی یه دونه کافیه 

الانم که لک دیدی باید معقدی استفاده بشه 

الان ديگه هيچي ندارم فعلا خداروشكر واسه انقباض رحمه احتمالا موقع ارضا شدن

خداروشکر.دعا کن واسه منم حل بشه خیلی میترسم.یه سقط داشتم الان خیلی استرس دارم😭😭