2777
2789
عنوان

عوارض hmg

121 بازدید | 5 پست

من درد شدید بین زیر دنده هام و نافم دارم.۵ روز کلومیفن خوردم روز ۵ ام انقدر دردم شدید بود رفتم دکتر گفت از عوارض کلومیفنه.

بعد برام چندتا قرص معده نوشت.الان ۴ ۵ روز میگذره ولی من همچنان درد دارم.قرصا حالت مسکن دارن.

دوتا hmg هم تو این چند روز زدم تو عوارضش خوندم نوشته بود دردای شکمی حالا نمیدونم این دردم هنوز بخاطر اونه یا نه

کسی بوده مثل من باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای واسه من خیلی شدیده یهو میگیره انگار کلید دردو روشن میکنی یهو هم خوب میشه

دکتر رفتی و گفته مشکلی نیست پس نترس.ان شاالله که نتیجه میگیری.البته من کلومیفن نخوردم. لتروزول و hmg  و hcg زدم.شاید دردت به خاطر کلومیفنه

دکتر رفتی و گفته مشکلی نیست پس نترس.ان شاالله که نتیجه میگیری.البته من کلومیفن نخوردم. لتروزول و hmg ...

کلومیفنم همون روزی که رفتم دکتر اخریش بودخوندم تو نت تد عوارض hmg هم بود.خدا کنه نتیجه بگیرم این همه هم درد تحمل میکنیم.من فکر میکردم تخمدونا تیر میکشن که البته تیر میکشن ولی خفیف هنوز یدونه hmg مونده hcg هم که باید بزنم این ماه iui دارم

کلومیفنم همون روزی که رفتم دکتر اخریش بودخوندم تو نت تد عوارض hmg هم بود.خدا کنه نتیجه بگیرم این همه ...

توکل به خدا عزیزم.ان شاالله هر چی خیره برات پیش بیاد.مصمم و امیدوار برو که نتیجه میگیری.