2777
2789
عنوان

دوستان خواهشمندم

927 بازدید | 11 پست

دکتر مهران رقاع اصفهانکارش عالیه یا نه 

من دکتر معده خیلی رفتم و خوب نشدم 

من کلی از مشکلم میگم ببینید چمه ایا برم یا سرخود دارو درمانی کنم 

من از مهر تا حالا حالت تهوع و استفراغ و ترش کردن و افت فشار و افت قند و... دارم و قبل از عید گفتند از اعصاب قرص اعصاب دو سری خوردم بدتر شدم بعد از عید گفتند از معده و اعصاب ( فتق هیاتال معده، رفلاکس۳ معده ، التهاب شدید معده ) قرص معده و اعصاب خوردم بدتر شدم تا اینکه ازمایش دادم گفتند کمبود ویتامین دی و ب ولی بهم نه قرص و نه امپول ندادند و اینکه بهم گفتند هورمون کورتیزول پایینه و امپول کورتون و بتامتازون دادند برای ازمایش و قرص سیتریزین شب ها خوردم من به مدت یه هفته و نیم این راه را ادامه دادم و بهتر شدم ولی بعد که قطع کردم حالات برگشت و موندم برم دکتر معده یا خود درمانی کنم 

اگه درست فهمیده باشم اصفهانی

حتما حتما حتما برو پیش دکتر شهرام اشرفی

گوگل کن اطلاعاتش میاد

برو و دعاشو بجون من بکن

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

طب سنتی برای ناراحتی های معده عموما جواب داده.

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه درست فهمیده باشم اصفهانی حتما حتما حتما برو پیش دکتر شهرام اشرفی گوگل کن اطلاعاتش میاد برو و ...

عزیزم مطمین هستی کارش عالیه ایا این کارش عالیه یا دکتر مهران رقاع موندم والا من پیش دکتر احمدیان و شواخی رفتم خوب نشدم 

عزیزم مطمین هستی کارش عالیه ایا این کارش عالیه یا دکتر مهران رقاع موندم والا من پیش دکتر احمدیان و ش ...

ما تو خانواده و فامیل هرکی رفت پیشش خوب شد

زخم معده خواهرم عصبی بود و درمان شد

من یه مشکلی داشت معده ام بعد دو سال رفتم پیشش در عرض ۱ماه خوب شدم.... به حرفم گوش کن و برو پشیمون نمیشی

اصن ببینیش میفهمی خیلی حالیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

یادمه خاله ام ۴ سال سردرد داشت و میگفت فشارش میفته

زورش کردیم رفت پیش دکتر اشرفی، فهمید بخاطر معده اش بوده😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما تو خانواده و فامیل هرکی رفت پیشش خوب شد زخم معده خواهرم عصبی بود و درمان شد من یه مشکلی داشت مع ...

عزیزم واقعا کارش خوبه پس من مشکلاتم را گفتم به نظرت چه مشکلی دارم ایا میتونی یه حدس بزنید و بگید واقعا عزیزم خسته شدم از زندگی بریدم 

عزیزم واقعا کارش خوبه پس من مشکلاتم را گفتم به نظرت چه مشکلی دارم ایا میتونی یه حدس بزنید و بگید واق ...

گلم نمیدونم

برو یه سر پیشش انشالله که درمان میشی🙏🏻

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یادمه خاله ام ۴ سال سردرد داشت و میگفت فشارش میفته زورش کردیم رفت پیش دکتر اشرفی، فهمید بخاطر معده ...

واقعا عزیزم کارش یعنی اینقدر خوبه من واقعا خسته شدم رفتم تو گوگل سرچ کردم خوب براش نوشتند بدم نوشتند موندم والا عزیزم 

دکتر رقاع فقط آندوسکپی وکولونوسکپی برای مریضاش تجویز میکنه سرش شلوغه ویزیتش گرونه 102 هزار تومن واخلاقشم مارفتیم تعریفی نداره اگر هم قبلا پیش یه دکتر دیگه رفته باشی یا کولونوسکپی یا آندوسکپی کرده باشی میگه چرا اومدی پیش من برو پیش همون دکتر خلاصه ما که راضی نبودیم از ش