2777
2789
عنوان

عمل بینی بیاین خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 52 پست
من تازه عمل کردم ولی مشهدم

خدیوی رو میشناسین ؟؟

زنگ زدم برای نوبت گف تا۲۸تیر ایران نیست 

خالم مشهده خیلی تعریف کرد از کارش 

کارای اینستاشم خیلی خوب بود 

بنظرت میارزه از تهران بیام مشهد برای عمل؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه ش چه قدر بود؟ کجاس مطبش؟

مطبش پاسداران 

میخای یه سر برو خودش همون اول بهت میگه چتد درصد تغییر میکنی 

خیلی صادقه

من شبی ک مشاوره داشتم ب خیلیا گفت عمل نمیکنم 

ب خیلیا گفت زیاد تغییر نمیکنین 

و...

هزینم با کلینیک شد ۷۵۰۰ 

الان یه تومن زیاد کرده

سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی. ما را زِ سرِ بریده می ترسانی . ما گر ز سر بریده می ترسیدیم . در مجلس عاشقان نمی رقصیدیم . در مجلس عاشقان خوشا رقصیدن . دامن ز بساط عافیت بُبریدن . در دست ، سرِ بریده ی خود بردن . در یک یکِ کوچه کوچه ها گرداندن ... 😏
هزینه ش چه قدر بود؟ کجاس مطبش؟

عکس بینیتو بزار ببینم چ جوریاس

البتع اگه دوس داری

سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی. ما را زِ سرِ بریده می ترسانی . ما گر ز سر بریده می ترسیدیم . در مجلس عاشقان نمی رقصیدیم . در مجلس عاشقان خوشا رقصیدن . دامن ز بساط عافیت بُبریدن . در دست ، سرِ بریده ی خود بردن . در یک یکِ کوچه کوچه ها گرداندن ... 😏

دماغت خوبه ولی خو عمل بشه قشنگتر میشه

دماغ منم گوشتیه هی میگن دماغ گوشتی خوب در نمیاد و ریسکش زیاده آدمو میترسونن😫

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
دماغت خوبه ولی خو عمل بشه قشنگتر میشه دماغ منم گوشتیه هی میگن دماغ گوشتی خوب در نمیاد و ریسکش زیاده ...

کو پ چرا من ندیدم 😕

نیم رخ افتضاحه😅

من تمام رختم ندیدم 

دوبارع بزار

خدیوی رو میشناسین ؟؟ زنگ زدم برای نوبت گف تا۲۸تیر ایران نیست  خالم مشهده خیلی تعریف کرد از کا ...

ن نمیشناسم من خودم خانم سبزاری عملم کرد بینیم استخونی بود انحرافم داشتم ولی بهترین دکترهای مشهد اقای کیانوش ناهید ۱۲میگیره و اقای بخشایی ک ۸تا۱۰میگیره

متولد ماه مهر،چاوشیست(محسن چاوشی)

عه عکسشو گذاشته بود ک

ندیدم ☹☹☹