2777
2789
عنوان

عمل بینی بیاین خواهشا

552 بازدید | 52 پست

سلام بچه ها..

من تهران هستم و ۱۹ سالمه..

دماغم گوشتیه دنبال یه دکتر خوب میگردم برای عمل بینی..که تخصصش دماغ گوشتی باشه شنیدم دماغ گوشتی خوب در نمیاد.

خونه مادرم شهریاره اگه اینجا سراغ دارین ک بهتر نزدیکه ولی فرق نداره اگه دکترش خوبه کرج یا تهران باشه..

اگه تجربه دارید با دکتری ک خوب بوده و راضی هستید از نظر زیبایی و تنفسی بهم معرفی کنید. هزینه ش هم بگید واقعا ممنون میشم😍😘😘😘❤❤🤩

خدا جونم مرسی❤

من استخونی بود

سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی. ما را زِ سرِ بریده می ترسانی . ما گر ز سر بریده می ترسیدیم . در مجلس عاشقان نمی رقصیدیم . در مجلس عاشقان خوشا رقصیدن . دامن ز بساط عافیت بُبریدن . در دست ، سرِ بریده ی خود بردن . در یک یکِ کوچه کوچه ها گرداندن ... 😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحقیق کن حسابی بگرد

سیصد گل سرخ، یک گل نصرانی. ما را زِ سرِ بریده می ترسانی . ما گر ز سر بریده می ترسیدیم . در مجلس عاشقان نمی رقصیدیم . در مجلس عاشقان خوشا رقصیدن . دامن ز بساط عافیت بُبریدن . در دست ، سرِ بریده ی خود بردن . در یک یکِ کوچه کوچه ها گرداندن ... 😏
منم دنبال دکتر خوبم ولی مازندرانم

شمال ک شنیدم دکترای خوبی داره ک 

منم دنبال دکتر خوبم برای بینی گوشتی توی تهران 

خالم مشهده 

گفت دکتر خدیوی مشهد کارش برای بینی گوشتی عالیه،توی اینستا نمونه کارشو دیدم واقعا عالی بود 

اگه بتونی مشهد بری با خیال راحت عمل کنی خیلی خوب میشه 

هزینشم۱۰تومن میگیره فک کنم 

خودمم میخوام از تهران برم پیشش

شما تهران بودید؟چه دکتری؟هزینه ش چه قدر بود؟ راضی هستید؟

من دکتر سلطانی فر 

تازه دو ماهه عمل کردم

فعلا ک داره تازه فرم میگیره

ازده روز پیش  تا الان مدلش خییییلی فرق کرده

از لحاظ تنفسی عالیه

تامپونم داشتم راحت نفس میکشیدم 

شمال ک شنیدم دکترای خوبی داره ک 

آره خیلی زیادن

اقوام ما ک تهران هستن میان شمال عمل میکنن

ولی خو ریسکه نمیدونم کجا برم😕

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!