2777
2789
دقیقا  چیکار کنم نمیره . قبل ازدواجم رفته بیمارستان اعصاب گفتن باید بستری بشه وسواس فکری داره ...

ببین من از این مورد توی نزدیکامون داشتم،بعداز مصرف دارو خیلی بهتر شد

خودشونم با دارو به آرامش میرسند

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
دقیقا  چیکار کنم نمیره . قبل ازدواجم رفته بیمارستان اعصاب گفتن باید بستری بشه وسواس فکری داره ...

اي داد... شما از اول ميدونستين مشكلشون رو و اينكه نياز به بستري داشته؟! حاده كه پس... به زورم شده ببرش... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو هرچی تو ذهنش اومد بگه بیخیال اصلا جدی نگیره فکرای بیخودیو موقع فکرای بیخودی صلوات بفرسته یه س ...

همیشه بهش میگم . وقتی شروع میشه میگم ببین هیچی بیرون نیس شیطان وسوسه میکنه صلوات بفرست

مثلا برای یه شیر خریدن باید بریم مغازه ای که دوس داره

یا اینکه میریم خرید لباس فقط چندتا مغازه رو میتونه نگاه کنه

از محله های قدیمی ادمهای قدیمی بدش میاد

کلا موندم بین آب و اتش

ببین من از این مورد توی نزدیکامون داشتم،بعداز مصرف دارو خیلی بهتر شد خودشونم با دارو به آرامش میرسن ...

بله ولی چیکار کنم نمیره . به خدا هیچ مشکلی تو زندگیم ندارم 

خونه ی عالی ماشین و درامد عالی . خانوادش همه جوره حمایتمون میکنن ولی چه فایده ....

اي داد... شما از اول ميدونستين مشكلشون رو و اينكه نياز به بستري داشته؟! حاده كه پس... به زورم شده بب ...

من نمیدونستم زنگ زدم بیمارستان گفتن پرونده داره .یه بار از دهنش پرید که اونجا رفتم

خدا میدونه ۴ سال چی کشیدم . شب عید فطر طلام گم شد گفت گم نشده خودت دزدیدی . تا صبح گریه کردم . باباش اومد دلداریم داد ‌ . از اون ماجرا  ۲  ساله گذشته هنوز نتونستم فراموش کنم . هر چند چندبار حلالیت خواست ولی قسم خوردم حلال نمیکنم 

بله ولی چیکار کنم نمیره . به خدا هیچ مشکلی تو زندگیم ندارم   خونه ی عالی ماشین و درامد عا ...

از خانوادش بخواه که باهاش صحبت کنند

نهایتا روزی دوسه تا قرص میخاد بخوره دیگه

البته به مرور زمان قرصاش کمتر میشه و بعد کامل قطع میشه

اطلاع دارین کامل خوب شده؟؟

الان روزی یدونه قرص میخوره و اخلاقشم خیلی بهتر ومنطقی تر شده،قرار بود دوسه ماه پیش بره تا دکتر داروهاشو قطع کنه که هنوز نرفته